Home Beauty SO COOL: er bestaat blijkbaar glow in the dark-haar?!

SO COOL: er bestaat blijkbaar glow in the dark-haar?!

Foto: guy_tang
We vragen ons af met wat haarstylisten nog allemaal op de proppen zullen komen. Zigzag-haarblorange, stencil art hair en succulent hair zijn enkele trends die de revue zijn gepasseerd. En natuurlijk is hun bron van creativiteit nog steeds niet uitgeput, want nu is er ook glow in the dark-haar. Jep, neonhaar dat licht geeft in het donker!

Oké, nu zijn we écht impressed. Glow in the dark-hair is een hit in beautyland en wij zijn helemaal verliefd. Haar dat licht geeft in het donker, hoe cool is dat niet?! Het was celebrity haarstylist Guy Tang die de fantastische look creëerde bij het 14-jarige model Angelica Salek. Het vlammend haar is geïnspireerd op het personage Dark Phoenix uit het stripverhaal ‘X-men‘.

Leave it to the professionals

Blijkbaar is het bijna onmogelijk om zelf te doen en kunnen alleen professionelen zo’n resultaat creëren. Eerst en vooral moet het haar gebleacht worden en daarna wordt het heel voorzichtig geverfd met neonkleuren. Het resultaat is glow in the dark-hair die je haar doet lijken op een lavalamp. So coooool!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.