Home Beauty Style je braids

Style je braids

Yes! even geen afro maar mijn box braids! Ik wilde weer eens wat anders. Deze vlechten zijn de perfecte uitkomst. Het kost minder werk en ik kan mijn haar leuk stijlen. Check mijn box braids haarstijlen voor deze zomer.

Deze vlechtjes worden ook wel de box braids genoemd, aangezien je allemaal blokjes op je hoofd hebt met deze haarstijl (vierkante scheidingen). Even wat side info voordat ik jullie mijn haarstijlen laat zien ;-). Kijk mee!


Zo draag ik mijn vlechtjes het liefst. Ik pak een paar vlechtjes aan de voorkant en maak er een strakke vlecht mee naar achteren en laat de onderkant los. Ook leuk met langwerpige oorbellen!


Box braids kunnen ook festivalproof zijn hoor! En wat ik hiervoor nodig heb? Een haarbanden ik ben ready to go. M’n vlechtjes laat ik lekker los. Niet moeilijk doen.


De zogenaamde side swoop. Ik heb de bovenkant van m’n vlechten vastgemaakt als een soort schuine pony.


Wrap it up baby! Als ik in een boho mood ben, wikkel ik een grote sjaal om hoofd. Het leuke van al die sjaals is dat je er eentje kunt uitkiezen met een leuk printje. Ideaal voor in combinatie met mijn basic outfits.

Er zijn natuurlijk véél meer stijlen voor je boxbraids. Als jij er nog een paar weet, hoor ik het graag van je, want ik vind het leuk om het af te wisselen :).

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.