Home Beauty MUST HAVE: Tangle Teezer lanceert een nieuwe variant speciaal voor fijn haar

MUST HAVE: Tangle Teezer lanceert een nieuwe variant speciaal voor fijn haar

Dankzij de extra zachte en flexibele tanden zou je bovendien ook minder haar verliezen.

Tangle Teezer
© Tangle Teezer

Er is geen haarborstel die wereldwijd zo gekend is als de Tangle Teezer. De borstel helpt als geen ander om knopen te ontwarren en werd sinds 2008 al in verschillende varianten uitgebracht. Na een exemplaar voor dik en krullend haar komt er nu namelijk ook eentje speciaal voor fijne lokken.

In het verleden bracht het merk al andere varianten uit zoals bijvoorbeeld een exemplaar voor dik en krullend haar of eentje speciaal voor nat haar uit te borstelen. Nu pakt Tangle Teezer uit met nog een nieuw exemplaar namelijk eentje voor fijn haar.

Fijn en gekleurd haar

De Tangle Teezer Fine & Fragile Detangler heeft volgens het merk zachte en flexibele tandenwaardoor je minder snel haar verliest tijdens het borstelen of stylen van je lokken. Daarnaast zou de borstel ook helpen om haargroei te stimuleren. 1 op 3 vrouwen heeft volgens onderzoek last van haaruitval. De oorzaken zijn erg uiteenlopend en kunnen onder andere te maken hebben met stress, hormonen of zelfs slechte voeding. Net daarom hebben ze bij het merk een design op de markt gebracht dat je haar zo min mogelijk gaat beschadigen om zo je haaruitval te beperken tot een minimum.

Wanneer deze variant bij ons beschikbaar zal zijn, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.