Home Beauty COOL: test kleuren van Kylie Cosmetics’ lip kits via Instagram Stories

COOL: test kleuren van Kylie Cosmetics’ lip kits via Instagram Stories

De enige filter die afwijkt van de kleur op de website, is 'Boy Bye'.

Kylie Cosmetics

Het grootste nadeel aan Kylie Cosmetics? De producten zijn enkel online beschikbaar, waardoor je nooit iets op voorhand kan testen en misschien wel de verkeerde kleur bestelt. Daar komt gelukkig (deels) verandering in. Er bestaat nu namelijk een filter op Instagram Stories waarmee je lipkleuren kan testen. Wow!

De lip kits van Kylie Cosmetics zijn de favoriet van veel beautylovers, maar er is héél veel keuze qua kleuren. En je kan ze natuurlijk niet even testen in de winkel. Daar komt verandering in, of toch deels. Er bestaat nu namelijk een filter waarmee je enkele kleuren kan testen!

7 kleuren

Ja, hoor: op Instagram Stories kan je zeven kleuren van de lipcollectie proberen: ‘Candy K’, ‘Dolce K’, ‘Posie K’, ‘Say No More’, ‘Shady’, ‘Boy Bye’ en ‘Glitz’.

1 / 7
Candy K
Dolce K
Posie K
Say No More
Shady
Boy Bye
Glitz
Candy K
Candy K

€ 24,83

Dolce K
Dolce K

€ 24,83

Posie K
Posie K

€ 24,83

Say No More
Say No More

€ 23,12

Boy Bye
Boy Bye

€ 13,70

Kylie Jenner volgen

In de filter krijg je er ook een laagje mascara bij, waardoor je de selfie helemaal flawless in je Stories kan posten, en je vindt ondertussen de perfecte kleur voor jouw lippen. Het enige wat je moet doen, is Kylie Jenner volgen op Instagram. Vervolgens komen de filters in je lijstje te staan. De enige filter die enorm afwijkt van de kleur op de website, is ‘Boy Bye’. De andere zes kleuren zijn echt perfect nagebootst.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.