Home Beauty TIP: bij Primark verkopen ze een kopie van MAC Cosmetics’ Velvet Teddy

TIP: bij Primark verkopen ze een kopie van MAC Cosmetics’ Velvet Teddy

En je betaalt er nog geen 5 euro voor!

MAC

Normaal gezien spotten we beautyproducten op Pinterest en Instagram, maar wie goed zoekt, kan ook op Twitter enkele handige tips terugvinden. Iemand heeft namelijk een dupe van Velvet Teddy, een van de populairste lipstickkleuren van MAC Cosmetics, bij Primark gespot. We moeten ons inhouden om niet naar de dichtstbijzijnde winkel te spurten.

Beautylover – en onze nieuwe favoriete Twitteraar – Becca McGonigle heeft een kopie gevonden van Velvet Teddy. Die beige lipstick is een van de meestverkochte kleuren bij MAC Cosmetics. Voor een exemplaar betaal je al snel negentien euro. Niet erg goedkoop, dus.

Toen we hoorden dat er een goedkoper alternatief bestaat dat net zo goed werkt, gingen we dan ook net niet door het lint. Tijdens een shopping spree bij Primark heeft Becca namelijk bij Golden Rose, een make-upmerk dat verkocht wordt bij de winkelketen, een zo goed als identieke kleur gespot. De lippenstift kreeg het nummer 74 met zich mee en zou volgens onze Twitterheldin net zo lang (en zelfs langer) blijven zitten als Velvet TeddyScore!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.