Home Beauty TIP: Hoe fiks je een net gelakte, beschadigde nagel?

TIP: Hoe fiks je een net gelakte, beschadigde nagel?

Ken je dit? Je hebt net je nagels gelakt, ze zijn aan het drogen en dan ineens.. Oh no! Heel je nagel verpest. Ik laat je zien hoe je dit met behulp van een beetje water (ja echt!) kunt fiksen.

2
Dit trucje leerde ik tijdens een persevent van het nagellakmerk Caption. Nadat ze mijn nagels hadden gelakt en ik ze liet drogen, stootte ik tegen iets aan… Zo stom! Heel mijn nagel verpest. Althans, dat dacht ik! De vrouw die mijn nagels lakte, zei  dat ik me geen zorgen hoefde te maken en alleen wat water nodig had om het te fiksen. Ik stond versteld van het resultaat en wil deze tip graag met jullie delen.

3
Het eerste wat je doet is natuurlijk het lakken van je nagels. Begin met een basecoat, breng daarna een basiskleur aan en eindig met een topcoat.

3x
Even laten drogen…

4
En dan gebeurt het… Helaas, toch niet lang genoeg gewacht… Voordat je alles er weer af haalt, probeer eerst dit eens!

6
Doop een andere vinger in een beetje water, speeksel kan ook, en wrijf dit over de nagel heen. Wrijf niet te hard, maar probeer de nagellak weer op z’n plaats te duwen.

7Breng nu nog één dun laagje topcoat aan en je nagel is weer zo goed als nieuw.

1
Dit is de beste beautytip die ik ooit heb gekregen en daarom moest ik hem ook met jullie delen! Zo fiks je dus een net gelakte, beschadigde nagel.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.