Home Beauty Tip: Makkelijk je nagellak opbergen

Tip: Makkelijk je nagellak opbergen

Ben je ook zo’n nagallak fanaat en stapelen jou potjes zich zo op dat je de bomen door het bos niet meer ziet? Mijn opbergkist is overvol en ik word er niet vrolijk van als ik mijn nagels wil lakken en ik geen overzicht meer heb van alle kleuren. Het was dus hoog tijd om de boel te ordenen en ik deel een handige truc waarmee je heel snel jou nagellak collectie de baas bent.


Dit is nou precies wat ik bedoel – één grote chaos!
Dit is wat je nodig hebt om overzicht te krijgen van al je nagellak kleurtjes:

– Een perforator
– Label stickers
– Een doos (de grote bepaal je zelf)

Zorg dat al je nagellakjes er netjes in passen. Je kunt al je potjes in een grote doos of kist opbergen. Of kies ervoor om ze per kleur – merk of vorm te categoriseren in kleinere opbergsystemen.

Het eerste wat je doet is al je nagellakjes swatchen op de lege stickervellen.

Herhaal dit voor alle kleurtjes. De swatches hoeven niet netjes, als er maar genoeg plaats is om er straks gaatjes doorheen te perforeren.

Als de nagellak op het stickervel volledig droog is, is het tijd om er per kleur een gaatje doorheen te perforeren. (Zorg wel dat je de achterkant van de perforator eraf haalt, zodat de swatches er gemakkelijk uit komen en je de kleuren niet door elkaar haalt).

Vervolgens haal je sticker los van het vel, en plak je de gekleurde cirkel op de dop van het juiste potje nagellak.

Herhaal dit voor alle potjes en berg ze terug in je doosje. En daar heb je het: een gemakkelijk overzicht zodra je de doos opent. Nooit meer eindeloos graaien opzoek naar de juiste kleuren.

Het oogt netjes, verzorgt en brengt wat rust in je hoofd volgende keer dat je je nagels gaat lakken!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.