Home Beauty Toasted Coconut Blonde en nog 6 andere blonde kapseltrends voor het najaar

Toasted Coconut Blonde en nog 6 andere blonde kapseltrends voor het najaar

We're in love with the coco. 💇

kapseltrends
INSTAGRAM: KAYLUHSKOLORS

Wij zijn nog niet klaar om de zomerse temperaturen op te geven, maar stiekem kijken we wel al een beetje uit naar het najaar. Denk: een goed gevulde herfstgarderobe en nieuw kapsel aangepast aan de najaarstrends. Hoog tijd dus om deze laatste een keertje op een rijtje te zetten!

Heb jij blond haar en heb je binnenkort een afspraak bij de kapper gepland? Lees dan vooral snel verder, want wij hebben voor jullie de zeven haarkleurtrends voor blondines op een rijtje gezet.

1 / 7
Platinablond
Blond met een gele ondertoon
Cream soda blonde
Toasted Coconut Blonde
Pastelkleurige accenten
Champagne Pop Blonde
Balayage
Platinablond
Platinablond

Platinablond is al een tijd in en ook in de herfst van 2018 zullen we deze haarkleur nog veel in het straatbeeld spotten. Weet wel dat je haar bleken je lokken erg kan beschadigen dus een aangepaste verzorging voor je coupe is dan ook noodzakelijk.

Instagram: bleachlondon

Blond met een gele ondertoon
Blond met een gele ondertoon

Vaak wassen blondines hun haar steeds met een zilvershampoo om de gele schijn uit hun haar te krijgen, maar komende herfst is goudblond haar met een warme ondertoon weer helemaal hip. Kijk maar naar Georgia May Jagger bijvoorbeeld!

Instagram: georgiamayjagger

Cream soda blonde
Cream soda blonde

Cream soda blonde is een mix tussen blond en bruin haar. Je kapper brengt hier vaak een mengeling van beige bruintinten en warme goudtinten aan in je lokken.  Het grootste pluspunt? De gouden highlights gaan je gezicht oplichten waardoor je er meteen stralend uitziet.

Instagram: sunniebrook

Toasted Coconut Blonde
Toasted Coconut Blonde

De grootste kapseltrend voor blondines dit najaar is toasted coconut blonde. Hier ga je een donkerdere uitgroei combineren met lichte – bijna witte – haarpunten. De bedoeling is hier wel dat alles mooi in elkaar overloopt voor een natuurlijk effect.

Instagram: kayluhskolors

Pastelkleurige accenten
Pastelkleurige accenten

Ook deze herfst blijven pastelkleuren in je haar een topper. Belangrijk hier is wel dat je haar geen te gele ondertoon heeft, maar voor de rest kan je gaan experimenteren met je favoriete tinten. Al zijn deze herfst rood, oranje en paars het populairst.

Instagram: bleachlondon

Champagne Pop Blonde
Champagne Pop Blonde

Bij deze haarkleur gaat je kapper warme champagnekleuren aanbrengen in combinatie met enkele koele of witte highlights. Ideaal als je graag lichtblond haar wil, maar je lokken niet te hard wil beschadigen door ze volledig te bleken.

Instagram:riawna

Balayage
Balayage

Een balayage is een klassieker die nooit helemaal uit de mode gaat. Dit najaar zien we vooral iets bruinere tinten bovenaan terwijl je punten iets lichter worden gehouden.  Dit geeft je kapsel iets meer diepte en dimensie. Hier kan je ook met je eigen haarkleur werken waardoor het resultaat er erg natuurlijk uitziet.

Instagram: notanothersalon

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.