Home Beauty YASSS: vanaf nu shop je ook Topshop Beauty bij Zalando

YASSS: vanaf nu shop je ook Topshop Beauty bij Zalando

Je kan kiezen uit meer dan 200 (!) producten.

© Topshop

Sinds dit voorjaar kunnen we niet alleen kledij, schoenen en accessoires shoppen bij Zalando, maar ook beautyproducten. Kiezen kon je meteen uit een groot aanbod van merken zoals M.A.C en Estée Lauder, maar vanaf nu komt er een grote speler bij namelijk Topshop Beauty. Wij hebben nu al medelijden met onze arme bankrekening!

We kunnen nu al enkele maanden beautyproducten shoppen op Zalando. In andere landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Polen bleek al dat verkoop van verzorgings- en make-upproducten een groot succes was. Ons land kon dan ook niet achterblijven. We konden ons winkelmandje tot nu toe alvast vullen met producten van onder anderen M.A.C, Estée Lauder en the Balm. Ondertussen heeft Zalando er nog een nieuw merk bijgekregen, want vanaf voortaan kan je ook Topshop Beauty shoppen op het online platform. Ontdek hieronder alvast onze favorieten.

1 / 5
Lipgloss
Lipstick
Foundation
Oogschaduw
Highlighter
Lipgloss
Lipgloss

€ 14,95 – Topshop Beauty

Lipstick
Lipstick

€ 11,95 – Topshop Beauty

Foundation
Foundation

€ 19,95 – Topshop Beauty

Oogschaduw
Oogschaduw

€ 11,95 – Topshop Beauty

Highlighter
Highlighter

€ 19,95 – Topshop Beauty

Kledij van Topshop was al langer verkrijgbaar via de webshop dus een aanvulling met de beautyproducten was een logische zet. Ondertussen is het gamma van Topshop beauty dan ook al beschikbaar en je kan kiezen uit meer dan 200 (!) producten.‘We zijn verheugd om voort te bouwen op onze sterke relatie met Zalando met de lancering van Topshop Beauty’, aldus Paul Price, CEO Topshop Topman.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.