Home Beauty Trend alert! De dikkere onderlip

Trend alert! De dikkere onderlip

Goodbye mega volle lippen! Er is een nieuwe trend gespot, namelijk: de dikkere onderlip. Waarbij lipplump-trendsetter Kylie eerst ging voor de totale opgevulde-lippen-look, zie je nu juist meer een pruillip. Hoe je dit zelf, goedkoop en zonder fillers kunt namaken laat ik je hier zien! 


Ik zal je eerst nog even laten zien wat ik bedoel! Zie je het verschil in volume tussen de boven en onderlip?


Hier zie je het al helemaal goed! Gaan we afscheid nemen van de volle lippen trend? Natuurlijk is iets wat Kylie doet niet meteen een wereld trend, maar Kylie is zeker een grote influencer in de beauty wereld. Ik weet zeker dat we deze lip-look veel terug gaan zien!


Ook de bff van Kylie, Pia Mia, lijkt enthousiast te zijn over de nieuwe lip-look. Het kan voor sommigen meiden ook toevallig hun natuurlijke lipvorm zijn, maar als dat niet zo is kun je met makeup bepaalde dingen accentueren of juist niet. Tijd om dit ook zelf eens uit te proberen!

Begin met het aanbrengen van foundation over je lippen! Dit zorgt voor een neutrale toon en je lippen hebben op deze manier dezelfde kleur als de rest van je gezicht.


Gebruik nu een lippotlood dat net iets donkerder is dan de lipkleur die je gaat gebruiken. Ik koos voor één van mijn all time favorites, namelijk de essence lipliner in 06 Satin Mauve. Breng het potlood alleen op je onderlip aan en teken het net iets over je liprand bij. Zet ook wat streepjes op je lippen  met het potlood, dit zorgt voor meer dimensie.


Breng nu een klein beetje bronzer onder je lip aan. De bronzer zorgt voor schaduw, waardoor je onderlip optisch groter lijkt!


En breng als laatste, hoe kan het ook anders, een mooie nude lipstick aan! Met een nude lipstick zie je het verschil het best. Dit is trouwens de Max Factor Colour Elixir lipstick in de kleur 725 Simply Nude, één van mijn favoriete nude lipsticks.


En zo creëer je de illusie van een dikkere onderlip. Ik ben eigenlijk best fan van de look, en ben heel erg benieuwd wat anderen ervan vinden! Wordt dit dé beautyhype van 2016?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.