Home Beauty UH-OH: het internet is niet blij met Kylie Cosmetics’ recentste product

UH-OH: het internet is niet blij met Kylie Cosmetics’ recentste product

Zou jij er zoveel geld voor betalen?

Kylie Jenner
Foto: Instagram @kyliejenner

Kylie Jenner heeft de afgelopen twee jaar heel wat beauty lovers blij gemaakt met haar bedrijf Kylie Cosmetics. Haar producten zijn betaalbaar én van goede kwaliteit. Toch heeft haar recentste release voor heel wat commotie gezorgd. En wij kunnen begrijpen waarom.

Kylie Jenner blijft haar fans maar verrassen met prachtige producten. Sinds kort kan je bij Kylie Cosmetics concealers kopen in wel dertig tinten, maar ook prachtige zilveren metallic make-upborstels horen bij het nieuwe aanbod. Toch is het internet daar niet zo blij om. Voor 16 borstels betaal je namelijk 300 euroWhaaat!

The Silver Series Brush Collection, all of Kylie’s favorite brushes, available individually and as a set on December 13!

A post shared by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

Geld niet waard

Meestal is Kylie Jenners make-up redelijk betaalbaar voor de meeste mensen. Spotgoedkoop zijn haar producten niet, maar ze zijn wel hun geld waard. Toch zou haar recentste toevoeging overprijsd zijn volgens velen en dat lieten ze gretig blijken op social media.

Echt versus synthetisch

Na alle commotie releaste de it-girl zelf een verklaring op Twitter, waarin ze uitlegt dat ze de meest fantastische en luxueuze borstels heeft ontworpen en dat echte borstels niet te vergelijken zijn met de synthetische variant. Toch zal ze deze commentaar onthouden in de toekomst en zal ze dus ook een synthetische lijn uitbrengen die natuurlijk goedkoper zal zijn.

In een tweede tweet vertelt ze haar volgers dat ze altijd vecht voor de laagste prijs voor haar producten. Ze toonde ook voorbeelden van andere echte make-upborstels die even duur of zelfs duurder zijn. Maar ook die uitleg kwam niet goed over bij iedereen.

Vind jij dit product 300 euro waard? Hopelijk brengt Kylie inderdaad een goedkopere synthetische variant uit die voor iedereen betaalbaar is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.