Home Beauty UITGETEST: met deze semipermanente gel hoef je drie dagen niet aan je...

UITGETEST: met deze semipermanente gel hoef je drie dagen niet aan je wenkbrauwen te denken

'Na drie dagen zijn mijn wenkbrauwen nog steeds ingekleurd, maar kunnen hier en daar een touch up gebruiken.'

wenkbrauwen

Kleur jij dagelijks je wenkbrauwen in zodat je brows nóg meer on fleek zijn, maar ben je dat precisiewerkje een beetje beu? Fashionista-redactrice Ysaline kent het probleem en testte daarom de WUNDER2 van Wunderbrow uit!

Terwijl ik vroeger tevreden was met mijn wenkbrauwen en eigenlijk geen gave zag in het inkleuren ervan, ben ik een jaar geleden toch overstag gegaan en teken ik er nu zelfs dagelijks over met de Brow Pomade van Rimmel. Het resultaat is mooi, maar ik moet toegeven dat ik het een enorm vervelend en tijdrovend werkje vind. Ook het er terug afhalen, is geen pretje. Vaak heb ik een drietal haartjes mee bij het demaquilleren.

Semipermanente wenkbrauwgel

Daarom was ik ook laaiend enthousiast over de semipermanente wenkbrauwgel van Wunderbrow. Volgens de instructies zou je maar enkele minuten werk hebben én er drie dagen van kunnen genieten. Tijd om dat eens uit te testen dus! Ik moet toegeven dat ik eerst wat schrik had, want bij semipermanente make-up gaat een foutje er niet zomaar af. Gelukkig zou het met een make-upremover op basis van olie er wel gemakkelijker af moeten gaan, dus die hield ik wel bij de hand. Ik was meteen wat meer gerustgesteld.

Kwastje

In het doosje zit een flesje en een mascaraborsteltje. Het is ook slim om een penseeltje erbij te kopen waarmee je het product gemakkelijker aanbrengt. Anders kan het nogal een knoeiboel worden en is het precisiewerk een onbegonnen zaak.

Bruine vlek

Als eerste stap maakte ik mijn gezicht schoon met lauw water en ging daarna nog eens over mijn huid én wenkbrauwen met micellair water om make-uprestanten te verwijderen. Ik kamde mijn wenkbrauwen in vorm met het bijgevoegde mascaraborsteltje en deed wat product op mijn hand. Achteraf gezien was dit niet de slimste beslissing, aangezien ik dus ook drie dagen met een bruine vlek op mijn hand heb rondgelopen. Gebruik daarom een stukje karton of plastic om het product op te doen, als je het niet rechtstreeks aanbrengt.

Lichtjes opbouwen

Daarna nam ik wat product met het penseeltje (niet te veel!) en ging lichtjes over mijn wenkbrauwen. Onthou dat je beter licht begint, want je kan nog altijd bijkleuren. Eraf halen is een moeilijkere klus. Daarom heb ik het ook lichtjes opgebouwd tot ik tevreden was over de intensiteit van de kleur. Ik ging na het inkleuren nog eens over mijn wenkbrauwen met het mascaraborsteltje om ze in vorm te leggen. Als afwerking epileerde ik nog overtollige haartjes die ik ervoor niet zo goed had gezien.

Voor en na

Als je de voor en na naast elkaar ziet, zie je enorm het verschil en lijkt het héél fel, maar eigenlijk sluit de kleur rechts perfect aan bij mijn haarkleur. Ideaal dus! Daarna herhaalde ik dezelfde stappen bij mijn andere wenkbrauw. En dit was het uiteindelijke resultaat.

Na drie dagen

Ik bracht het product aan op vrijdagavond en nam op maandagmiddag een nieuwe foto. Dit is hoe het er dus uitziet na een drietal dagen.

Mijn wenkbrauwen zijn nog steeds ingekleurd, maar liggen helemaal niet meer mooi en kunnen hier en daar een touch up gebruiken. Gisteren zagen mijn wenkbrauwen er wél nog goed uit. Ik heb ’s avonds mijn gezicht grondig gereinigd, dus misschien is er hierdoor ook wat product afgegaan. Het resultaat blijft dus een drietal dagen, daarna heeft het alweer bijwerking nodig.

Over het algemeen ben ik dus heel tevreden. Ik hoef er een drietal dagen niet aan te denken en verlies geen wenkbrauwhaartjes door het removen van de pomade. Joepie!

Je kan de WUNDER2 kopen bij DI voor € 29,90.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.