Home Beauty Update: wimperextensions na vier weken

Update: wimperextensions na vier weken

Precies vier weken geleden liet ik voor het eerst wimperextensions zetten. Mijn ervaring en tips hoe je het lang mooi kunt houden, die lees je hier. 


Dit is hoe de extensions er nu uitzien. Zoals je kunt zien, zitten ze er eigenlijk nog best mooi op! Ik ben zeker niet ontevreden. Er zijn wel een aantal wimpers aan de buitenkant afgevallen, maar het valt best mee. Als je wil weten hoe het er vier weken geleden uitzag, klik dan hier. 

Er zijn trouwens trucjes hoe je ervoor kunt zorgen dat je wimperextensions langer mooi blijven:

Borstelen

Probeer je wimpers zo min mogelijk aan te raken! Zitten de wimpers scheef? Kam ze dan door met een wimperborsteltje. Deze krijg je er bij de meeste salons bij. Ik heb mijn wimperextensions trouwens bij ‘By Cil’ in Hoofddorp laten zetten!

Make-up

Probeer zoveel mogelijk oogmake-up te vermijden. Eyeliner, crème en oogschaduw, heb je eigenlijk met de wimpers helemaal niet nodig. Je ziet er al opgemaakt uit. Hoe minder producten je gebruikt, hoe beter de extensions blijven zitten!

Make-up remover

Natuurlijk moet je je make-up (denk aan foundation, concealer en/of mascara voor je onderwimpers) wel verwijderen. Doe dit met een make-up remover op waterbasis! Wimperextensions laten sneller los met olie, dus gebruik speciale wimperextension cleanser of een reinigingswater! 

En als ze dan toch uitvallen…

Gebruik dan mascara om de ‘gaten’ op te vullen. Zo kun je mega lang van je mooie wimpers genieten. Ik krijg nog elke dag complimenten.


In de reacties op Facebook las ik vooral dat bij veel meiden achteraf hun eigen wimpers zijn uitgevallen. Bij mij zitten de meeste extensions er nog op, dus ik kan het nog niet zien.

Wordt vervolgd!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.