Home Beauty Hilarisch: vader koopt z’n dochter een verfspons om haar make-up te blenden

Hilarisch: vader koopt z’n dochter een verfspons om haar make-up te blenden

verfspons
Het is dan wel een geweldige uitvinding, we snappen dat het prijskaartje dat aan de enige echte Beautyblender hangt een beetje kan afschrikken. Visagisten komen regelmatig met andere, goedkopere manieren om je foundation of concealer goed te kunnen blenden. Maar deze vader, die de prijs waarschijnlijk ook iets te veel van het goede vond, kocht een wel heel grappig alternatief.

Omdat het lastig is het juiste geschenk te vinden voor iemand, hebben we vaak cadeaus gekregen die het eigenlijk nét niet waren. De vader van Reddit-gebruiker Gina kocht haar een cadeautje dat zo fout is dat het weer goed wordt. Hij gaf haar een verfspons op een stok om ‘makkelijk haar make-up mee te doen’. Het meisje deelde het verhaal met het internet.

Dad got me a makeup sponge

Spons op een stok

Reddit-gebruiker _gina_marie_, het meisje dat de verfspons kreeg, vertelt erover op de site: ‘Hij zei dat hij naar Menards (een Amerikaanse bouwmarkt) ging om spullen te kopen om een helm te verven, tot hij een spons op een stok zag en dacht: “nu brengt ze haar make-up al aan met een spons, dus waarom koop ik er niet één met een stok zodat het makkelijker is?”.’

Gina zegt in de post dat haar vader altijd geïnteresseerd is geweest in make-up, omdat zijn moeder dat ook was. ‘Hij houdt ervan als ik make-up draag’, vertelt ze. ‘Zijn moeder is model geweest voor Estée Lauder en het doet hem aan zijn moeder denken wanneer ik praat over nieuwe foundations die ik probeer of nieuwe lipenstiftkleurtjes. Hij zegt ook dat ik op haar lijk’. Awww!

Ach, zo’n verfspons niet minder gek dan een SilliSponge of een siliconen behavulling (check deze tutorial!), dus wij zouden het weleens proberen!

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.