Home Beauty Vanessa Hudgens nog snel naar de kapper voor Coachella

Vanessa Hudgens nog snel naar de kapper voor Coachella

Vanessa Hudgens
Foto: @vanessahudgens (Instagram)
Wanneer je naar de kapper gaat, kom je meestal terug met een kort(er) kopje. Vanessa Hudgens niet. De actrice koos in de kappersstoel enkele dagen geleden voor hair extensions en lijkt zich zo klaar te maken voor hét m’as-tu-vu-evenement van young Hollywood: het muziekfestival Coachella.

Coachella: hét m’as-tu-vu-evenement van het jaar

Coachella is een zesdaags (!) muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in de derde week van april in Indio, Californië. De line-up bevat elk jaar opnieuw weer de grootste namen uit de muziekwereld en ook de celebs markeren dit evenement steeds lang op voorhand met fluostift in hun agenda.

Muziekfestivals draaien logischerwijs om muziek, maar op Coachella neemt fashion de bovenhand. It-girls, modellen, acteurs en actrices, … iedereen loopt er rond in bohemian outfits met franjes, bloemenkronen, gehaakte bikini’s, oversized zonnebrillen, denimshortjes, plaktattoos en véél accessoires. Op Coachella geldt maar één regel: more is more.

Wie kan je er verwachten? De zusjes Jenner, Katy Perry, Rihanna, Nina Dobrev, Justin Bieber en dus eigenlijk heel young Hollywood waren de vorige edities al aanwezig op dit festival in de woestijn.

Maar als er één celeb de queen bee van Coachella is, dan is het wel actrice Vanessa Hudgens. Al gaf ze eerder dit jaar aan die kroon wel te willen doorgeven. Helaas kon ze er vorig jaar niet bij zijn, maar ze is van plan dat deze editie weer helemaal goed te maken. Daarom plande ze nog snel een tripje naar de kapper.

@riawnacapri @nikkilee901 im still obsessing. Lol ????

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Vanessa ging voor superlange krullerige extensions en veel textuur om haar hippie look compleet te maken. Bij de eerste selfie die ze met haar lange lokken postte op Instagram schreef de actrice “Can’t help myself … When the weather heats up, the hair gets long!”. Naar haar outfits is het nog even raden, maar met deze look zal ze hoe dan ook weer in de spotlights staan. You go, girl!

???

A post shared by Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) on

Foto’s: Reporters

Eva Hendriks

Nog meer Coachella:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.