Home Beauty Victoria’s Secret Angel Romee Strijd verklapt haar beautygeheimen

Victoria’s Secret Angel Romee Strijd verklapt haar beautygeheimen

Romee Strijd
Copyright: Instagram
Romee Strijd volgde dit jaar Doutzen Kroes op als ‘Angel’ bij Victoria’s Secret. De twee Nederlandse modellen lijken best veel op elkaar: groot, prachtig gezichtje en blonde lokken. Hoe Romee haar killer looks onderhoudt? Dat verklapt ze hier.

1. Spuit parfum op strategische plaatsen

Romee spuit eau de toilette op haar hals en polsen, aangezien dat warme plaatsen zijn die de geur activeren, en ook achter haar oren.

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

2. Gebruik geen make-up remover

Het model probeert haar make-up er vooral af te halen met water omdat ze vindt dat veel producten nogal agressief zijn voor de huid. Wel gebruikt ze cleansing water en daarna een hydraterende nachtcrème.

3. Hou ’t onder 5 minuten

Haar routine bestaat uit opstaan, haar gezicht wassen en vervolgens haar huid en lippen te hydrateren. Meer tijd heeft ze niet nodig!

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

4. Neem bepaalde touch-up spulletjes mee

“Ik neem enkel mijn moisturizer, lippenbalsem en oogdruppels mee. Als model moet je veel vliegtuigen nemen, wat je huid en ogen helemaal uitdroogt.”

5. Maak je klaar met vriendinnen

De Victoria’s Secret-modellen maken zich blijkbaar vaak samen klaar en leren zo altijd nieuwe tips en tricks van elkaar. Slim!

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

6. Blijf niet bij één work-outroutine

Mix it up. Doe de ene dag een groepsles, de andere dag alleen, de volgende dag met je vrienden, … Zo geraak je niet snel verveeld en blijf je sporten.

7. Ga eens make-up free

Op dagen dat Romee niet werkt, gebruikt ze geen make-up. “Ik hydrateer mijn gezicht gewoon en voor de rest laat ik m’n huid gerust”, aldus de blondine.

Een foto die door romeestrijd is geplaatst op

8. Gebruik geen conditioner over je hele haar

“Ik gebruik graag voluminizing shampoo en dan wat conditioner op de uiteindes, anders valt je haar zo plat. Dan droog ik mijn haar en steek ik het een uur lang omhoog in een dot om wat slag in m’n haar te creëren.” Geniaal!

Meer beautygeheimen?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.