Home Beauty Dit zijn volgens beautyvlogger Zoella de allerbeste budgetproof foundations

Dit zijn volgens beautyvlogger Zoella de allerbeste budgetproof foundations

Zoella
Eerlijk is eerlijk: wie nog nooit van Zoella heeft gehoord, heeft de laatste jaren waarschijnlijk onder een steen geleefd. De 26-jarige Britse blogger is met meer dan 11 miljoen subscribers (!) één van de best bekeken beautyvloggers op YouTube. En wanneer zij een product aanraadt, kunnen wij niet wachten om het zelf te proberen.

Tried & tested

Beautyvloggers als Zoë krijgen dagelijks een hele hoop nieuwe beautyproducten opgestuurd – waarop wij lichtjes jaloers zijn. Daardoor krijgen ze bijna alle nieuwste beauty launches onder hun neus. En als daar een toppertje uitspringt, zijn wij dus very interested.

zo

Budgettoppers

In onderstaande video deelt ze een drugstore haul vol met nieuwe producten en oude favorieten. Zoë heeft zelf een redelijk vette huid en heeft daardoor snel last van puistjes – die ze graag bedekt met een dun laagje foundation. Dé bugettoppers die ze steeds opnieuw koopt? Dat zijn er twee van cosmeticamerk Rimmel. Hun Lasting Perfecting Foundation en de Lasting Finish 25 Hour Foundation moet je volgens Zoë dus zéker een keer proberen.

Rimmel shop je bij de drogist of bij de parfumerie. De Lasting Perfecting Foundation koop je voor ongeveer € 12,99, en de Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation voor ongeveer € 13,49. Hallo, nieuwe holy grail!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.