Home Beauty Voorjaar en zomercollectie Hema‏

Voorjaar en zomercollectie Hema‏

Afgelopen donderdag bezocht ik samen met Rebeca een evenement van Hema waar we alvast een kijkje konden nemen naar hun voorjaar en zomercollectie. We besloten om vroeg in de ochtend te gaan, zodat we genoeg tijd hadden om rustig rond te kijken. Ik laat jullie mijn favorieten producten zien! 

Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen. Nadat er in het kort wat verteld werd over de nieuwe Hema producten werden we verwend met een heerlijk ontbijt. Eenmaal aangekomen bij de tafel met al het eten, wist ik niet waar ik moest beginnen. Kijk eens naar al dat lekkers! Daar kon ik geen nee tegen zeggen.

Na het eten was het tijd voor een rondleiding waar we bij elke stand wat informatie te horen kregen. We begonnen bij beauty. Hier zagen we alle mooie kleuren nagellak en de nieuwe topcoat ‘dots’ die je rechts boven op de foto ziet. Een product waar ik erg enthousiast over ben is de soft matt lipbalm. Deze lipbalm is beschikbaar in acht mooie kleuren. Het is een soort van zacht en verzorgende lippotlood, ik geloof dat nummer 07 bij mij werd aangebracht. De kleur was super mooi en bleef lang zitten. Hier wil ik zeker meer kleurtjes van kopen!

Rebeca is verliefd op de Instax Camera mini 8 in pastel blauw.

Onze favoriete hoek tijdens het evenement was toch wel de ‘blijmakers’! Zoveel schattige spulletjes die je allemaal zou willen hebben. Zo waren wij beiden meteen verliefd op de Fujifilm Instax Camera mini 8 in mooie kleuren. Ook heeft Hema nu schattige cadeauverpakkingen zoals de super leuke tasjes die je links bovenin de foto ziet. Daar word je toch gewoon blij van?!

Ook opvallend zijn de travel notitieboekjes die je links onderin ziet. De kaften zien er heel mooi uit. Sommige boekjes bestaan alleen uit bladzijdes met lijntjes, terwijl sommige leuke lijstjes bevatten voor wanneer je op reis gaat. Nog een favoriet is de enorme kaart van Hema. Soms wil je met een grote groep vrienden of met je werk een kaart voor iemand schrijven maar is er niet genoeg ruimte. Op deze extra grote vrolijke kaart is daar in ieder geval geen gebrek aan!

Er waren nog veel meer producten waar wij erg enthousiast van werden! Zoals deze drie leuke cadeau pakketten linksboven op de foto’s. Niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. Natuurlijk zijn we van Hema leuke schoolspullen gewend, vooral de agenda’s en notitieboekjes zijn heel fijn. Links onderin zie je een aantal producten voor buiten. De limonadetap is mijn favoriet! En ik spotte ook nog veel foto-decoratie artikelen zoals bijvoorbeeld de toffe photomobile om je foto’s in op te hangen.

Links bovenin een aantal kleurrijke horloges die meteen mijn aandacht trokken. Deze horloges zijn leuk voor een dagje aan het strand en ze zijn er in genoeg gave kleuren. Ook de strandtassen en bikini’s zagen er prachtig uit en hebben mooie patronen. Heb ineens zin in het warme weer! Verder zagen we fijne comfy sweaters in toffe kleuren met verschillende opdrukken. Die zijn voor nu erg handig want het zonnetje komt al af en toe door maar het is nog best wel fris.

Met Hema kun jij je eigen producten kweken in deze super schattige potjes. De basilicum, peterselie en koriander staan nu op mijn vensterbank met nog wat andere plantjes. Wat is er nou leuker dan van je eigen verse producten te genieten?

Hello huge lipstick :) Deze mobiele accu oplader is echt GE-WEL-DIG! De draagbare powerbank is super handig. Hij laad je mobiel voor 15 uur op, en ziet er ook nog eens cool uit. Onder de lipstick gaat een klein blauw lichtje branden waardoor je weet dat hij het doet. Weer een item die ik elke dag standaard in mijn tas zal meenemen.

Notitieboekjes zijn altijd handig. It never hurts als ze ook nog een schattig bloemetjes patroon hebben! Omdat er op elke pagina to blog staat en je de bladzijdes makkelijk kunt afscheuren, is het notitieboekje voor mij erg fijn om to do  lijstjes te maken.

Ben jij ook zo dol op de producten van Hema?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.