Home Beauty WANT: met deze tool wordt je Beautyblender schoonmaken een eitje

WANT: met deze tool wordt je Beautyblender schoonmaken een eitje

Beautyblender
Foto: Instagram @beautyblender

Let’s be honest: onze make-upkwasten en -sponzen reinigen, staat meestal niet bovenaan op ons to-dolijstje. Toch is het belangrijk om er wat extra aandacht aan te besteden, want anders zitten ze in geen tijd vol met bacteriën. Zeker sponsjes zijn al snel vuil. Gelukkig hebben de makers van onze geliefde Beautyblender daar een oplossing voor gevonden.

Proper sponsje

Normaal gezien zou je je make-uptools wekelijks moeten reinigen, maar laten we eerlijk zijn: ain’t nobody got time for that. Gelukkig hebben ze bij Beautyblender een handige tool ontworpen waarmee we onze favoriete roze spons in no time kunnen schoonmaken.

Keep. it. clean. is een cleansing tool die volledig bestaat uit siliconen. Het item is perfect aangepast aan de vorm van je hand en de oppervlakte van het product is bedekt met verschillende soorten bolletjes. Zo krijg je makkelijk al het vuil uit je spons en door het zachte materiaal blijft je Beautyblender ook in perfecte staat. Make-upartieste Jamie Greenberg is alvast fan van deze uitvinding. ‘Je Beautyblender en je make-upkwasten zijn grondig gereinigd én je krijgt er geen droge handen van’, aldus Jamie in een interview met Popsugar.

Je vindt de keep.it.clean onder andere op Sephora.com voor 20 dollar, oftewel zo’n 17 euro. Op de webshop van Sephora betaal je natuurlijk ook douane- en verzendingskosten, dus je mag zeker meer dan 20 euro incalculeren. Maar hé, als je zo vermijdt dat er beestjes in je spons gaan groeien 😉 (yup, it happens)…

Meer voor Beautyblender lovers:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.