Home Beauty WANT: met dit budgetproof toestel kan je zelf jelly gezichtsmaskers te maken

WANT: met dit budgetproof toestel kan je zelf jelly gezichtsmaskers te maken

Een ideetje voor een girls night!

gezichtsmasker
Foto: We Heart It

Na een drukke dag is niets zo ontspannend als een kalmerend gezichtsmasker en verder even helemaal niets. Maar heb je al eens geprobeerd om zelf een maskertje te maken? Volgens ons ook best relaxing! Supermarktketen Lidl verkoopt nu zo’n toestel waarmee je dat gemakkelijk en snel kan doen.

Een toestel dat verse sheet masks maakt waar je bij staat, wanneer je maar wil, en dat voor € 39,99? Onze aandacht hebben ze bij Lidl. Als je weet dat je voor één gezichtsmasker in de winkel gemiddeld 2 tot 5 euro betaalt, is dit apparaat een koopje. Het maakt maskers met een soort ‘jelly’-textuur, op basis van collageen. En goed nieuws, want je krijgt er 24 collageentabletten bijgeleverd. 

Vloeibare ingrediënten

Het enige wat je verder nodig hebt zijn verse fruit- of groentesappen, of andere ingrediënten die een positieve werking hebben op je huid, zoals havermelk of honing. Na een beetje researchen werd ons duidelijk dat je er dus beter geen volledige bessen of stukken broccoli in kan kieperen, omdat het toestel alleen met vloeibare ingrediënten werkt.

Verkoelend gevoel

Een redactrice van Metro UK testte het toestel al uit en lijkt alvast laaiend enthousiast. Ze getuigt hoe ze een kalmerend masker fabriceerde op basis van groene thee en zegt dat de geltextuur van het masker heerlijk verkoelend aanvoelde. Of de homemade maskertjes wonderen doen voor de huid, is nog niet helemaal duidelijk. Maar zeg nu zelf, verse maskers maken met je favoriete ingrediënten… bestaat er een betere activiteit voor een girls night?

Tekst: Charlotte Deloose

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.