Home Beauty WOW: met een waterfles en haardroger creëer je snel een golvend kapsel

WOW: met een waterfles en haardroger creëer je snel een golvend kapsel

De #blowthebottlechallenge verovert het internet!

golvend haar
shutterstock

Ben je het beu dat je haar futloos langs je gezicht valt, maar heb je geen zin om een half uur bezig te zijn met je krultang? Dankzij dit handige trucje heb je in een paar minuten tijd een mooi golvend kapsel!

Soms wil je eens iets anders doen met je haar dan het gewoon los laten hangen of in een staartje steken. Er zijn er die met gemak hun haar kunnen invlechten of een prachtige vissengraatvlecht tevoorschijn toveren in hun lokken, maar helaas is niet iedereen zo handig. We hebben ook niet altijd de tijd om ons doordeweekse kapsel te transformeren tot een originele coupe.

Haardroger en lege fles

Gelukkig gaat er sinds kort een poepsimpel én superhandig trucje rond op het internet dat je in een paar minuten tijd een mooi golvende haardos oplevert. De nieuwe beautyhack werd zelfs een heuse uitdaging op sociale media: de #blowthebottlechallenge, en de naam verklapt eigenlijk alles al. Het enige wat je ervoor nodig hebt, is een haardroger en een lege fles.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Kies bij voorkeur een waterfles, zodat je geen tijd verspilt om hem helemaal schoon en plakvrij te krijgen. Je moet even je beste knutselskills bovenhalen en de bovenkant – de kant van de dop – van de fles verwijderen en een langwerpige, verticale opening uit de zijkant van de fles knippen.

Hallo beachwaves

Vervolgens steek je gewoon een pluk haar in de bovenkant van de fles en blaas je met je haardroger door het gat van de fles aan de zijkant, zodat je haar rondjes draait in de fles. Een tiental seconden blazen en het resultaat is een mooie natuurlijke krul. Je hebt dus voortaan maar een paar minuten nodig om zalige beachwaves te creëren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.