Home Beauty AHA: deze waterproof mascara is momenteel de favoriet van Pinterest

AHA: deze waterproof mascara is momenteel de favoriet van Pinterest

Beautyliefhebbers kunnen niet zonder.

mascara
Unsplash

Een goede waterproof mascara mag tijdens de zomermaanden niet in je make-upkitje ontbreken. Het is je redder in nood als je last hebt van hooikoorts en ook als je een duik in het zwembad neemt, blijft hij perfect op z’n plek zitten. Ben jij nog op zoek naar een goed exemplaar? Lees dan vooral snel verder, want op Pinterest is er alvast een nieuwe favoriet opgedoken.

Als het over waterproof mascara’s gaat, zijn er heel wat voor- en tegenstanders. Sommigen vinden het een te groot gedoe om achteraf weer van je gezicht te halen, maar heel wat beautyliefhebbers kunnen niet meer zonder.

Monsieur Big

Zeker op Pinterest is de vraag naar dergelijke mascara’s serieus gestegen en hier blijkt vooral één exemplaar erg populair te zijn. Zo is de zoektocht naar Monsieur Big van Lancôme met maar liefst 316 % gestegen sinds april.

Geen grote verrassing, want het item is een grote favoriet wereldwijd. De formule zorgt voor zowel extra lengte als volume, en geeft je bovendien ook geen klontertjes. Ben jij met andere woorden fan van een dramatische wimperlook? Dan is dit exemplaar zeker iets voor jou.

Tip: gebruik bij het reinigen van je gezicht zeker een cleanser op oliebasis en dan zijn je wimpers in een wip weer helemaal proper. Geen enkel restje te bespeuren!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.