Home Beauty WAUW: met confettihaar ben je he-le-maal klaar voor de festivals
ADVERTENTIE

WAUW: met confettihaar ben je he-le-maal klaar voor de festivals

confettihaar
Instagram @blondieshair
Het is algemeen geweten dat confetti het leven een tikkeltje leuker, mooier en kleurrijker maakt. Daarom zijn wij hélemaal fan van deze nieuwe haartrend in Instagramland: #ConfettiHair. Because everyday should be a party, right?!

ADVERTENTIE

Sparkles everywhere

De Australische kapperszaak Blondies of Melbourne bedacht het confettikapsel. De eigenares Karen Lewis vertelt dat ze helemaal fan was van het idee om je haren in verschillende kleuren te verven omdat confetti ‘zacht, mooi en vrolijk’ is.  Ze wilt het geluk van confetti helemaal terugvinden in de haren! Je moet er wel heel lichte, blonde haren voor hebben en dan kan je met elk kleurenpalet werken. Van snoepkleuren tot pastel, fel of meer subtiel gekleurd, echt álles kan. Een ideetje voor de festivals?

Do It Yourself

Wil jij ook zo’n prachtig confettihaar? Daar hoef je niet helemaal voor naar Amerika te reizen, je kan het ook gewoon zelf! Je hebt wel hulp nodig van een vriendin of je mama, en ook enkele uurtjes tijd, maar jouw haar kan er net zo sparkly uitzien als op de foto’s hierboven.

Stap 1:

Zorg dat je licht blond haar hebt, dan zijn de kleuren beter zichtbaar. Kies ook welke kleuren je wil en welk patroon. Wil je confettihaar maar heb je toch wat bang? Kies dan voor een tijdelijke kleuring, zoals de washouts van het Colorista-gamma van L’oréal. Je hebt een heleboel verschillende kleurtjes en je kan zelf kiezen hoe fel je ze wil. Ideaal!

#confettihair in the making!! To book an appointment contact blondiesmelbourne@gmail.com #blondiesofmelbourne #blondieshair

A post shared by Blondies Of Melbourne (@blondieshair) on

Stap 2:

Breng stap voor stap de verschillende kleurtjes aan met een borsteltje zodat het mooi evenwijdig is verdeeld op je haren. Laat de kleuren intrekken zolang je wil voor een zacht of fel resultaat. Daarna spoel je je haren af met lauw water en voila! Droog je haren en je bent helemaal klaar om te shinen!

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.