Home Beauty De wenkbrauwtrend van 2017 is super easy

De wenkbrauwtrend van 2017 is super easy

Foto: Instagram @gigihadid
Girls, opgelet! We hebben goed nieuws voor degenen onder jullie die niet zo handig zijn in the brow department. Dé wenkbrauwtrend van 2017 is namelijk heel simpel. Vanaf kan je dus zelf trendy brows creëren zonder hulp van een beautysalon of je grote zus.

Heb je net als ons zelf al eens geprobeerd de ‘perfectewenkbrauwen van celebs en beautybloggers te creëren, perfect afgelijnd en verlengd met een licht ombre-effect, strak en geen haartje dat niet op z’n plaats ligt? Doesn’t ring a bell?

En dan ook enorm gefaald? We know the struggle! Voor jullie is er nu goed nieuws, want er is namelijk een nieuwe trend die ie-der-een kan. En het ziet er nog eens heel natuurlijk uit!

Feathered brow

Volgens Mario Dedivanovic, dé make-up artist van Kim Kardashian, is het tijd voor iets nieuws. Daarom is hij in 2017 helemaal voor de trend de feathered brow. Hierbij moet niet elk haartje meer perfect liggen. Integendeel, bij de nieuwe wenkbrauw zijn de haartjes zelfs wat slordig geborsteld. Zo oogt het veel natuurlijker! Je kleurt je brow nog steeds in, maar alleen niet zo strak en donker. Je gaat bij de feathered brow voor een zachte look in plaats van een harde. Ga gewoon lichtjes met je potlood in een tint lichter dan je voordien over je brow. Gebruik daarna een borsteltje om ze in vorm te krijgen en doe er een laagje wenkbrauwgel over om de haartjes op hun plek te houden. Je kamt ze het beste naar boven zodat je haartjes lijken op veertjes. Dat ziet er dan zo uit:

Easy, hè? Dat spaart ons alweer wat tijd en geld uit!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.