Home Beauty WOW: als je dit rare ingrediënt aan je shampoo toevoegt, zou hij...

WOW: als je dit rare ingrediënt aan je shampoo toevoegt, zou hij veel beter werken

shampoo
Confession time: we houden héél veel van onze fles droogshampoo, maar af en toe is een goede shampoobeurt gewoon echt nodig. En om die schuimende massa nog beter te laten werken, is er één secret ingredient dat je kan toevoegen om je hoofdhuid een serieuze boost te geven. Yay!

#lifehack

Een trucje van de haargoden, zo zou je het kunnen noemen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat suiker een echt wondermiddeltje zou zijn voor je hoofdhuid. Wanneer je regelmatig (zo’n één keer per twee weken) een theelepeltje toevoegt aan de hoeveelheid shampoo die je tijdens een wasbeurt gaat gebruiken, zorgen de fijne suikerkorrels ervoor dat je hoofdhuid een milde scrubsessie krijgt. En een happy hoofdhuidje? Dat betekent instant good hair days.

Dé oplossing

En nope, je hoeft niet bang te zijn dat al je haren superhard aan elkaar gaan plakken. Omdat je maar heel weinig suiker gebruikt, lossen alle korrels gewoon op tijdens het wassen. Doordat je huid gescrubt wordt, verwijder je hele lagen productresten uit je haar (ewww, we know), waardoor je verzorgingsproducten nog beter hun werk kunnen doen. En willen we dat niet allemaal?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.