Home Beauty ZA-LIG: er bestaat een stijltang die je haar in 10 seconden blond...

ZA-LIG: er bestaat een stijltang die je haar in 10 seconden blond maakt

blond
Foto: YouTube Pravana
Je haar een ander kleurtje geven kan er voor zorgen dat je je een heel nieuwe persoon voelt, maar je moet er wel iets voor over hebben. Je zit u-ren in de kappersstoel te luisteren naar het gebabbel van de kapster en het is ook niet geweldig gezond voor je arme lokken. Maar zoals altijd komt de technologie met een oplossing: een blonderende stijltang! Say what?

Geen DIY-kleuring

Als je nu denkt dat je naar de winkel kan lopen om een stijltang te kopen die je haar blond maakt terwijl je het stijlt, moeten we je teleurstellen. The Blonde Wand van Pravana wordt – vanaf 1 oktober – alleen verkocht aan professionals, dus je moet nog altijd een afspraak maken bij de kapper. Maar de techniek verkort het proces wel serieus én zou beter zijn voor je haar. Maar hoe werkt het dan?

Hoe? Zo!

De colorist brengt een speciaal product, de creme lightener met voedende en beschermende kokosolie, aan op de lokken die je blond wil. Daarna worden die ingepakt in aliminiumfolie en gaat de kapper kort over elke ingepakte lok met de Blonde Wand. Et voilà, een blondie is geboren. Zot, toch? Check de video als je ’t niet gelooft!

Misschien moet je dit artikel tijdens je volgende kappersafspraak subtiel beginnen lezen ? Als je geluk hebt, begrijpt je kapper de hint #stiekem.

blond
Foto: marieclaire.com

Lees ook:

Like of share dit bericht op Facebook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.