Home Beauty ZIEN: Miley Cyrus zweert bij deze beautytool voor een huid zonder puistjes

ZIEN: Miley Cyrus zweert bij deze beautytool voor een huid zonder puistjes

En jij kan 'm ook in huis halen!

Isopix

Miley Cyrus kwam er al vaker voor uit dat ze vroeger een probleemhuid had. Wie haar een beetje volgt weet dat daar nu niets meer van te merken is. Het geheim achter die gezonde huid? Dat heeft ze – mogelijk zonder het te weten – onlangs gedeeld op haar Insta Stories.

Een echte #shelfie is het niet, maar toen Miley Cyrus onlangs een selfie postte in haar badkamer, kwamen we toch maar mooi te weten welke beautytool ze dagelijks gebruikt voor haar gelaat. Het Luna reinigingsapparaat van Foreo staat immers letterlijk op de bovenste plank in haar douche. We weten niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons is dat plekje voorbehouden voor producten die we écht niet kunnen missen in onze beautyroutine.

Probleemhuid

In 2015 vertelde Miley Cyrus in een interview met Byrdie over haar moeilijke huid: ‘Ik heb heel veel problemen gehad met mijn huid toen ik jonger was, dus ik let er enorm op dat ik mijn gelaat goed verzorg. Hoe laat het ook is, ik zal altijd nog tijd maken om mijn gezicht te reinigen omdat ik weet hoe belangrijk het is.’ En als we de foto in haar badkamer mogen geloven, wast ze haar gezicht met behulp van de reinigingstool van Foreo. Dat is een elektronische reinigingsborstel, die door middel van vibratie de huid diep zuivert. Hij verwijdert make-upresten en onzuiverheden en is daarom ideaal voor een gemengde tot vette huid die snel last heeft van puistjes.

Ieder toestel van Foreo is gemaakt van niet-poreuze siliconen. Dat materiaal is erg hygiënisch, omdat bacteriën zich er niet op kunnen nestelen. Een puntje dat Miley Cyrus ongetwijfeld erg belangrijk vindt. ‘Vroeger begreep ik nooit waarom je je make-upborstels moest wassen, nu weet ik hoe belangrijk het is om alles schoon te houden’, klonk het in het interview.

Gedateerd

De mensen van Foreo hadden hun apparaatje natuurlijk meteen gespot op de foto van Miley. Maar ze waren naar eigen zeggen wel in shock dat de ster nog steeds de oudste versie van de Luna gebruikt. Daarom roepen ze hun volgers op om arme Miley te helpen. Als hun post 10.000 keer geliked wordt, zullen ze Miley de nieuwste versie van de Luna 2 gratis toesturen. En per 5000 bijkomende likes krijgt een van de likers ook een exemplaar toegestuurd. Ondertussen hebben ze die 10.000 al lang overschreden (lucky Miley!) en zijn er al 13 winnaars.

View this post on Instagram

[GIVEAWAY CLOSED]⁣ We ❤️ that @MileyCyrus let a FOREO LUNA photobomb her recent selfie, and wanted to give you all a chance to win your very own LUNA 2!⁣ ⁣ Thanks to all your likes and comments we are able to award a lucky 13 of you a brand new LUNA 2 to up your #Shelfie game! ?⁣ ⁣ Congratulations to the following winners:⁣ @jesslynnwrites⁣ @_sxndrx_7⁣ @leeh_quintana⁣ @junoxjo⁣ @pririchards⁣ @silvia_setiawan⁣ @alexandraaleonte⁣ @leotious⁣ @dianadau⁣ @kiimayer⁣ @giuliatrincanato⁣ @bananuca⁣ @_aranzaesg⁣ ⁣ Please DM us to receive your LUNA 2 and thanks to everyone for taking part! ⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ #FOREO #LUNA #LUNA2 #MileyCyrus #HelpMiley #Skincare #Beauty #Giveaway #skinbyFOREO

A post shared by FOREO (@foreo) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.