Home Beauty Zo blijft je nagellak langer zitten

Zo blijft je nagellak langer zitten

Heb jij een paar dagen na het lakken van je nagels ook al een gechipte lak? Zó blijft je nagellak langer zitten.


Maak je nagels schoon voordat je nagellak aanbrengt – Nagellakremover is niet alleen bedoeld om je afgebladerde nagellak te verwijderen, maar ook als basis voor je nieuwe nagelcreatie. Door je nagels schoon te maken met nagellakremover, zorg je ervoor dat overtollig vet en oliën worden verwijderd. En laten dit nou nét de stofjes zijn waardoor de nagellak sneller van je nagels ‘glijdt’.


Breng een base coat aan – Het is iets wat vaak wordt vergeten, maar een base coat is een absolute must voor een langhoudende mani. Ook beschermt het je nagels tegen beschadigingen en tegen een vieze waas.


Breng dunne laagjes aan – Het is heel verleidelijk om meteen een dikke laag nagellak aan te brengen, maar hierdoor kan de vloeistof zich minder goed hechten aan je nagel (waardoor deze sneller gaat chippen). Breng dus dunne laagjes aan totdat de lak niet meer doorzichtig is.


Droog je nagels snel – Het is de ultieme killer voor langhoudende nagellak: beschadigingen die tijdens het drogen worden opgedaan. Beter gebruik je dus quick dry drops (zoals de ‘Instant Dry‘ van Bourjois) om je nagels sneller te laten drogen.


Breng een topcoat aan – Deze beschermt je net aangebrachte nagellak tegen beschadigingen.


Stromend koud water – Seal the deal van een langhoudende mani met een koude waterdouche. Hierdoor verstijft de nagellak, waardoor deze langer blijft zitten.

Wat is jouw ultieme tip om je nagellak langer te laten zitten?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.