Home Beauty Zó poseer je voor een foto als een echte celebrity

Zó poseer je voor een foto als een echte celebrity

foto
Foto: Photo News

Celebs zien er –bijna- altijd perfect uit op foto’s, met dank aan hun glam squad natuurlijk. Maar ze zijn ook experts op het vlak van poseren. Dankzij deze typische rodeloperposes sta jij straks altijd flatterend op de foto. Oefen alvast maar voor de spiegel!

1. Benen gekruist

Heb jij vriendinnen die gezegend zijn met een stel lange benen en naast je op de foto willen staan? Geen probleem!

Dé truc van Taylor Swift? Ze plaatst de ene voet voor de andere. Gekruiste benen geven namen een verlengend effect en je heupen gaan er zelfs smaller door lijken. Kom maar op met die foto!

2. Over the shoulder

De over-the-shoulder-pose is perfect wanneer je de aandacht wil vestigen op dat nieuwe topje met uitgesneden rug. Wie de pose thuis al fanatiek heeft uitgeprobeerd weet dat dit niet bepaald een natuurlijke houding is voor je nek.

Rihanna trekt de aandacht naar haar sexy back door haar rug lichtjes te buigen, haar schouder omhoog te tillen en haar kin laag te houden. Ga dus niet met je kin over je schouder want dat lijkt echt nergens op.

3. Single kin

Wanneer er een foto van je genomen wordt, wil je natuurlijk vermijden dat er onder je kin een extra laagje mee poseert voor de foto, ook wel bekend als: de dubbele kin.

Elizabeth Olsen deelde haar trucje om die vervloekte kin(nen) buiten beeld te laten. Ze duwt haar schouders naar achter, steekt haar nek een beetje uit en draait haar kin een paar graden naar beneden. Op het moment zelf voelt het misschien aan alsof je jezelf belachelijk maakt, maar het resultaat ziet er geweldig uit.

4. Het buitenbeentje

Blote benen schreeuwen om aandacht. Met deze pose kan je je sexy legs in de verf zetten.

Pretty Little Liars-ster Shay Mitchell accentueert haar benen door het gewicht op één been te zetten. Haar andere been zet ze nonchalant vooruit zodat de vorm extra benadrukt wordt.

5. Slanke armen, slanke taille

Deze is voor de liefhebbers van de princess look tijdens het galabal (of gewoon zomaar).

Jennifer Lawrence draait haar heup naar één kant en plaatst aan de andere kant een arm in haar zij. Haar arm ziet er zo niet alleen slanker uit, ook de taille lijkt enkele centimeters smaller.

6. Zittend poseren

Behoor jij tot de kleinsten van de klas en laten ze je op de klasfoto altijd op de eerste rij met stoelen zitten? Raar, want door een zittende houding wordt er een deel van je benen en je lichaam niet gezien waardoor je nóg kleiner lijkt.

Actrice Ashley Benson laat ons zien welke houding je moet aannemen om te voorkomen dat de helft van je lichaam wordt afgesneden. Laat je benen naar de zijkant wijzen en recht je rug. Hierdoor zie je ook je bovenbenen goed op de foto.

7. Stralende glimlach

Say Cheese! Vind jij dat jouw glimlach er soms écht fake uitziet?

Celebs – zoals Kourtney Kardashian op onderstaande foto – hebben een trucje die hen tegenhoudt om overdreven te glimlachen voor de foto. Plaats je tong achter je tanden en laat die mondhoeken maar naar boven krullen.

Laura De Vroede

Meer celebs:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.