Home Blog Backstageverslag: Elite Model Look finale 2012

Backstageverslag: Elite Model Look finale 2012

Op 5 oktober was de finale van de Elite Model Look 2012 in The Harbour Club in Amsterdam. Tien meiden streden in de finale om Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Shanghai.

De tien finalisten verschenen vijf keer op de catwalk en showden o.a. collecties van Goosecraft en Elisabetta Franchi, badkleding van Mama Maria en haute couture avondkleding van Tony Cohen.

Uiteindelijk moest de jury kiezen welk meisje Nederland mag vertegenwoordigen tijdens de internationale finale van Elite Model Look. De jury bestond uit Michaela Goddard-Quesada van Elite World, directeur van Elite Amsterdam Sven Gruber, modeontwerper Tony Cohen en Nicolette Goldsmann, hoofdredacteur van het tijdschrift L’Officiel. Na flink overleg brengt Michaela Goddard-Quesada het verlossende woord: “De Nederlandse deelneemsters zijn ‘fabulous’. Konden we ze alle tien maar meenemen. Maar onze winnares is Isabella.”


En dit is haar dan! De winnares van de Elite Model Look Nederland 2012: de 14-jarige Isabella Logman.


Bekende Nederlandse modellen als Ymre Stiekema, Rianne ten Haken en Yfke Sturm, maar ook buitenlandse modellen als Cindy Crawford, Gisele Bündchen en Linda Evangelista deden ooit mee aan deze modellenwedstrijd, dus wie weet zien we Isabella binnenkort ook in alle bladen en campagnes terug!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.