Home Blog BLOG: ‘Ik kan mijn ex maar niet vergeten…’

BLOG: ‘Ik kan mijn ex maar niet vergeten…’

ex
Copyright: Instagram

Lara beantwoordt elke week jouw meest brandende vragen over school, lastige ouders en de liefde. Als 22-jarige maakte ze het allemaal nét zelf mee en geeft ze je het juiste advies om erdoor te komen zonder schrammen. Beschouw haar als de grote zus waar je altijd bij terecht kan.

Justin Bieber postte enkele dagen geleden een foto van hem en Selena Gomez op Instagram, met als caption ‘Feels‘. De Biebs is dus, zoals hij al meerdere malen vertelde, duidelijk niet over zijn ex-liefje. Herkenbaar?

Break-ups doen pijn, dat valt niet te ontkennen. En hoewel het over and out is, toch denk je nog steeds aan hem, hoewel je echt je best doet om het niet te doen … dénk je. Zo makkelijk is het immers niet. Hij is dé persoon waar je altijd alles aan vertelde, alles mee deelde, het liefst je tijd mee spendeerde. En dat is nu gedaan.

Wat super belangrijk is, is dat je jezelf de tijd gunt om te ‘rouwen’ om de relatie. Koop die pot Ben & Jerry’s, kruip in de zetel met een dekentje en hou een Netflix-marathon. No shame in your game, dit is jouw tijd om te doen en te voelen wat je maar wil. Als je te snel doet alsof je erover bent, puur omdat je vrienden en familie je niet graag triestig zien, maak je het jezelf enkel moeilijker.

Hij is dé persoon waar je altijd alles aan vertelde, alles mee deelde, het liefst je tijd mee spendeerde. En dat is nu gedaan.

Denk aan alles, en dan bedoel ik ook echt àlles. Jullie gelukkige momenten maar ook jullie ruzies of frustraties. Denk niet alleen aan de goede tijden, er is namelijk een reden waarom jullie uiteen zijn gegaan. Schrijf je gevoelens desnoods ‘van je af’ als een soort therapie. En vermijd hem, hoe hard dat ook is. Om over iemand te geraken heb je afstand nodig.

Val terug op je vrienden, ook al heb je hen de oren van hun lijf gezaagd de laatste tijd. Ze zijn er voor je door dik en dun en willen niets liever dan je helpen. En hoe beter je gedachten te verzetten dan met een leuke girls night? Geloof me, ze staan erom te springen! Well hello, Ryan Gosling …

Nog steeds hartzeer? Helemaal oké, neem het van me aan. Er staat geen tijdslimiet op heartbreak en wie weet duurt het nog wel even. Maar weet dat het wegebt. Het is trouwens helemaal niet de bedoeling dat je je ex wist uit je leven of compleet probeert te vergeten, het doel is net om aan hem te kunnen denken zonder dat het pijn doet.

Oh en meisjes, post alsjeblief geen foto’s van of voor je ex op Instagram. Dat ga je je later enkel beklagen. Okay, Justin?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.