Home Blog Fashion blogger Paulien Riemis lanceert Polienne 2.0

Fashion blogger Paulien Riemis lanceert Polienne 2.0

Polienne
Foto: Jana Germanus
Paulien Riemis aka Pielaunio lanceerde gisteren haar vernieuwde blog Polienne. Vorig jaar maakte ze nog de switch naar het creatieve platform Creators of Desire, maar nu dat team het voor bekeken houdt, blogt de Antwerpse schone voortaan op haar eigen fresh and renewed website.

Very exciting om een volledig nieuwe website te creëren”

De 24-jarige Paulien – die onlangs nog een collab deed met het Belgische modelabel CKS – is supertrots op haar Polienne 2.0 en terecht! Op haar nieuwe website schrijft de fashion blogger: “Toen ik hoorde dat Creators of Desire, het platform dat het voorbij jaar mijn blog hostte, er eind deze maand mee stopt, was ik stiekem very excited dat ik een volledig nieuwe website mocht creëren“.

Op de vernieuwde Polienne.com zal Paulien snapshots delen, net als muziek, blogposts, video’s en Pinterestachtige quotes. Wij vinden het er alvast fantastisch uitzien! Ook op de mobiele versie van de website (voor tablets en smartphones) worden de beelden en tekst heel mooi weergegeven.

Paulien Riemis
www.polienne.com

De modeblogster roept haar volgers op om feedback te geven op de vernieuwde site door haar een mailtje te sturen. “Maar grappige GIF’s of lelijke selfies zijn ook altijd welkom”, aldus Paulien. Je weet dus wat te doen!

Nog meer nieuws uit de blogosfeer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.