Home Blog Fashionista Insider Curaçao report: Martje’s week in foto’s

Curaçao report: Martje’s week in foto’s

Daar is hij weer, mijn week in foto’s! Dit weekend ben ik met mijn vriendinnetjes lekker gaan tannen op het strand en tijdens het, jawel, shoppen(!) kwam ik super gave waterschoen-sandaaltjes tegen. Zien wat ik nog meer meemaakte op Curaçao? Lees verder.

Ik begon mijn week goed met een gezonde lunch van avocado, paprika, tomaat en komkommer. Hoewel de komkommers hier heel anders smaken – lees: vies zijn – was dit een geslaagde lunch-zonder-brood-of-crackers. (Ik probeer namelijk sinds deze week een paar weken lang vol te houden om zo min mogelijk koolhydraten te eten!) 3

Dinsdagavond heb ik een terrasje gepakt en geloof mij, Curaçao kent de lekkerste Mojito’s! 6.

Woensdag had ik even een dipje.. ik mis mijn hippe Amsterdamse leven best wel in deze on-hippe boel. Mijn kamer hier heb ik nog semi leuk kunnen maken maar toen ik deze foto van mijn huisje in Amsterdam zag kreeg ik toch wel erg heimwee! Gelukkig maakt de zon hier toch wel heel veel goed ;) 5.

Donderdag maakte ik, naar een tip van een van mijn Curaçaose collega’s , dit heerlijke én gezonde ontbijtje. Op Fashionista las je al hoe ik het maakte!2.

Toen ik naar Curaçao vertrok waarschuwde iedereen me; “Martje, dat is niets voor jou. Daar kun je niet shoppen!” Nou, ze kunnen me nog meer vertellen want dat kan je hier wel degelijk. Je hebt er alleen wel een Fashionista-neus voor nodig want goed zoeken moet je. Vrijdag was ik vrij en heb ik eens even de tijd genomen.           7 Ergens in een klein winkeltje vond ik deze waterschoen-sandaaltjes. Hoe gaaf!? Vorig jaar zomer waren ze al hip maar ik denk dat iedereen er deze zomer op zal lopen. Of course had ik weer pech, want mijn maatje 37 hadden ze niet, maar ik ga sowieso verder zoeken!

Zaterdag heb ik voor school het slavenmuseum bezocht. Erg indrukwekkend en interessant. Op de foto zie je oude slavenarmbanden, die we nu nog dragen!
IMG (4)

Om de week in Curaçao-stijl af te sluiten: met mijn vriendinnetjes naar the beach! Ik wil jullie niet jaloers maken maar van zo’n zondag op het strand knap je echt op. Een beetje jammer dat toen ik thuis kwam bleek dat mijn hele rug verbrand was… en ik had me nog wel zo goed ingesmeerd. De zon is hier echt gevaarlijk. Gelukkig maar dat het beauty geheim van Curaçao ook helpt tegen vervellen! Weten over welk beauty geheim ik het heb? Houd Fashionista.nl in de gaten.       1

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.