Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

3 Manieren om een kokerrok te dragen

We hebben allemaal een item in ons kledingkast hangen die we super mooi vinden maar nooit dragen. Simpelweg omdat we niet zo goed weten hoe. De kokerrok is zo’n item voor mij. Voor deze post stel ik 3 outfits samen.

#1 | Tucked-in blouse

De manier om jouw kokerrok te dragen voor een formele gelegenheid is met een blouse! Dit kan een simpele witte overhemd zijn zoals de blouse die ik draag. Of een blouse met een aparte kraag. It’s up to you!

#2 | Layering

Een trend waar ik enorm fan van ben is layering. Ten eerste zit het ontzettend comfortabel en ten tweede ziet het er nonchalant uit. Gooi voor de herfst je favoriete trui over een kokerrok heen voor de ultieme cool girl vibe.

#3 | Flats all the way

Hakken zijn onder een rok vaak een vanzelfsprekende keuze. Maar als je mijn outfits  al eens eerder hebt bekeken, weet je misschien dat ik graag met looks speel. Zo vind ik het juist leuk om platte schoentjes te dragen onder een kokerrok. Hier draag ik zwarte sandalen, maar als het buiten koud is kun je ook voor ballerina’s of loafers kiezen. Het staat ook leuk met een simpel shirt, een basic model of met grafische print zoals ik hier draag. Je kunt zoveel met zo’n rok, een makkelijke look dus!

Heb je nou nog geen kokerrok in jouw garderobe? Ik heb een selectie gemaakt van de leukste kokerrokken (klik op afbeelding om naar de shop van het item te gaan):

 

Welke combinatie vind jij het leukste?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '