Home Blogs 3x Lifehacks met een veiligheidsspeld

3x Lifehacks met een veiligheidsspeld

Nieuwe lifehacks ontdekken is altijd leuk! Vooral op het gebied van fashion of beauty. Je zult zien dat het zeker een keer van pas komt. Ik heb 3 fashion hacks om te delen met jullie. Je hebt er alleen een veiligheidsspeld voor nodig.

#1 Houd jouw sjaal op de goede plek
Als jij net als ik een liefhebber bent van het losjes omslaan van je sjaal, is een veiligheidsspeld perfect! Gebruik hem om de sjaal (onzichtbaar) vast te spelden zodat hij niet steeds van je schouder afglijdt.

#2 De paspop-truc
Het zal je vast niet zijn ontgaan dat kleding op paspoppen vaak net wat strakker getrokken wordt, en vast wordt gezet met een veiligheidsspeld. Zo komt de pasvorm van het kledingstuk zo mooi mogelijk naar voren. Dit kun je natuurlijk ook in je eigen garderobe toepassen, als je het goed aanpakt. Maak je jurkje wat flatteuzer, of kort een trui in met gebruik van veiligheidsspelden!

#3 Nooit meer struggles met ritsen
Heb je een rits die heel stroef dichtgaat?, of een te klein lipje heeft om dicht te kunnen ritsen? Steek dan een veiligheidsspeld door het oogje heen, zodat je meer grip hebt op de rits. Easy!

Waar gebruik jij veiligheidsspelden voor?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.