Home Blogs 3x tops voor bij een witte rok

3x tops voor bij een witte rok

Onlangs deelde ik foto’s van een nieuwe rok die ik heb gekocht. Ik vind het altijd leuk om meteen uit te proberen welke tops daar leuk bij staan. Ik laat jou de mogelijkheden zien!

De midi rok die ik draag heb ik aangeschaft bij Forever21. De lengte is perfect voor een zakelijke, nette look. De knielange variant is prima met een blouse te combineren en een paar hakken voor wat extra “pit”.

Een wijd uitlopende rok is ook prima te combineren met een sweater! Als de rok hoog zit combineer hem dan met een cropped sweater. Dat geeft een mooi silhouet. Wees niet bang om een rok te combineren met dichte laarsjes, dit kan prima.

En dan de casual days… De leukste outfits. Want als het gaat om een casual outfit kun je de rok met echt ALLES combineren. Van sneakers tot mocassins. Ik koos voor een mix: sportieve mocassins. ;-)

Dit zijn mijn favoriete witte rokken. Shop ze hier:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.