Home Blogs 5 Sportoefeningen voor je armen

5 Sportoefeningen voor je armen

Flubber armen die onder je t-shirt uit komen is iets wat geen enkele vrouw wilt. En omdat de zomerse outfits nu regelmatig al uit de kast komen, kun je beter zorgen dat je fit blijft. Ik laat je 5 sportoefeningen voor je armen zien! 

1| De armlift

Het ziet er zo easy uit, maar het is echt zwaarder dan je denkt. Je voelt het meteen in je bovenarmen! Een yogamatje is fijn om de oefeningen op te doen, anders voel je de harde vloer.

2| Een andere versie van push ups

Deze arm oefening is een variant op de push ups. Deze oefening heb ik van de ‘Insanity workout‘. Ik vraag me alleen wel af of het wel zo goed voor m’n rug is.

3| Armdraai


Bij deze oefeningen draai je je armen als het ware om hun eigen as. Geloof me, als je het een tijdje volhoud heb je gegarandeerd spierpijn.

4| Biceps

Houd je biceps stil en hef de gewichten naar je schouder en weer terug. Je bovenarmen moet dus op hun plek blijven. Let er wel op dat de gewichten niet té zwaar zijn.

5| Armen én buik

Breng de gewichtjes langzaam van buiten naar binnen en gebruik daarbij je bovenste armspieren. Bij deze oefening kan je eventueel ook je buik gelijk trainen, maar dit hoeft niet. Als je je buik wel wilt trainen moet je je hoofd richting je benen omhoog ’tillen’. Niet mee trainen? Laat dan lekker je hoofd liggen.

Wil jij naast je armen ook je buik in top vorm krijgen? Hier zijn nog een aantal buikspieroefeningen.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.