Home Blogs Tips Bij Het Kopen Van Een Boyfriend Jeans

Tips Bij Het Kopen Van Een Boyfriend Jeans

Als je eenmaal de perfecte boyfriend jeans hebt gevonden zal je hem het  liefst iedere dag willen dragen! Helaas is het vinden van een goed passende boyfriend jeans een aardige klus. Daarom geef ik jou drie tips waar je op moet letten bij het kopen van een boyfriend jeans.

1. Taillemaat 

De taillemaat van een boyfriend jeans moet wat losser zitten dan die van een skinny jeans. Zorg er voor dat er twee vingers in je jeans passen, dan heb je de juiste taillemaat!
De boyfriend  jeans die ik draag is van Forever 21. Ik kocht hem online in maat 27 en had geen idee of hij zou passen, tricky!

2. Het model

Een goed passende boyfriend jeans zit laag bij je kruis maar strak bij je billen. Het is inderdaad een boyfriend jeans en die hoort oversized te vallen. Maar rond je dijen en bovenbenen mag hij wat strakker zitten.

3. De lengtemaat

De boyfriend jeans is eigenlijk een jeans voor mannen, die aangepast is voor vrouwen. Volg je het nog? ;-). Net als dat er overhemden zijn voor zowel mannen als vrouwen. De jeans zit al wel strak rond je dijen maar om het nog vrouwelijker te maken rol je de pijpen op. Let daarom tijdens het passen op de lengte van de jeans; het liefst net boven de enkels.

Wat vind jij van de boyfriend jeans?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.