Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Back To School: Wat draag je de eerste week?

De eerste schoolweek na een lange vakantie kan super spannend zijn. Wat moet je bijvoorbeeld aan? Geen zorgen, ik heb 4 casual outfits bedacht voor de hele week. Begin stylish het schooljaar!

Schermafbee3lding 2015-07-26 om 22

Schermafbeelding 2015-07-26 om 22

Schooldag 1

Oké, maandag: we zijn er niet dol op. Vooral de eerste schooldag na wekenlang uitgeslapen te hebben, voelt een beetje weird. Het is spannend, je bent compleet uit je ritme en vooral moe. Probeer je toch leuk aan te kleden! Ik kies (als het weer het toelaat) voor een jeans in combinatie met een simpel topje. De top heeft bewerkingen aan de onderkant. Door de witte kleur houd je het vakantiegevoel toch nog een beetje vast. 

Schermafbeelding 2015-07-26 om 22

Schooldag 2

Ik ga voor een nette zwarte broek en combineer het met een simpele blauwe tee. De leren tas vind ik er leuk bij staan, het maakt de look af. De tweede schooldag voel je je al wat meer op je gemak, je hebt je klasgenootjes misschien weer gevonden, hebt juist nieuwe mensen leren kennen of bent nu een klein beetje gewend aan je nieuwe school!

Ik vind het belangrijk om de hele eerste week aandacht aan mijn outfits te besteden. Je maakt toch een eerste indruk, en ook al draait het om je karakter, met je kleding kun je wel een bepaalde identiteit uitdrukken. Als je jezelf een beetje leuk kleed voel je je ook meteen een leuk mens. Het geeft je een boost waardoor je zelfverzekerd bent! Ik heb speciaal een filmpje opgenomen om je meer tips en fashion inspiratie te geven voor je eerste week school. Bekijk het op: www.bruna-academy.nl

Schermaf4beelding 2015-07-26 om 22

Schooldag 3 & 4

De woensdag en donderdag, oftewel de derde en vierde schooldag. Inmiddels zit je al een beetje in een routine. Je voelt je goed en zit er weer lekker in. Ik kies dan voor iets makkelijks zoals een jeans (net als dag 1) en een leuk shirtje erboven.

Schermafbeelding 2015-07-26 om 22

Schooldag 5

It’s friyay! Op vrijdag is het prima om buiten je comfort zone te stappen, en juist een beetje meer uit te pakken met je outfit. Laat je casual outfit thuis en kies juist voor wat opvallendere kledingstukken. Als je er niet van houdt om er dressy uit te zien kun je ook kiezen voor super casual kleding met een opvallend sieraad of bijvoorbeeld een mooie kleur lipstick die je niet vaak draagt. Misschien ga je na school wel wat drinken met je nieuwe klasgenootjes (you never know) en dan wil je er natuurlijk wel extra leuk uitzien!

Hopelijk hebben jullie hier wat casual outfit inspiratie uit kunnen halen. En ik heb nog een leuk nieuwtje! Als je voor €10 aan schoolspullen koopt bij Bruna, kun je op bruna-academy.nl exclusieve vlogs bekijken (van onder andere Niek Roozen) die je klaar stomen voor het nieuwe schooljaar.

Wat is jouw favoriete outfit om naar school te dragen?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '