Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DIY: kerst photobooth

Rondom de kerstdagen worden veel feestjes georganiseerd. Deze DIY photobooth is heel leuk voor een feestje, en omdat kerst voor de deur staat heb ik er een kersteditie van gemaakt!

DSC_0241

Wat heb je nodig?

  • Photobooth plaatjes, deze kun je gewoon gratis downloaden
  • Een schaar
  • Lijm
  • Saté prikkers
  • Dik karton
  • Tape of stevig plakband


DSC_0247

Zorg dat het karton echt dik is. Het is zonde als het papier niet stevig genoeg is, waardoor de photobooth plaatjes omvallen.

DSC_0253

DSC_0260

Als eerste knip ik alle plaatjes één voor één uit. Dit hoeft niet zo netjes! Ik heb de plaatjes ruim uitgeknipt, je ziet nog een witte lijn om de plaatjes heen.

DSC_0281

Nu plak ik alle plaatjes op het dikke karton. Ik doe dit omdat het normale papier te dun is, waardoor de plaatjes snel kunnen ombuigen.

DSC_0291

Ik wacht een uurtje zodat de lijm goed hard is geworden. De plaatjes zitten nu echt goed vast! Ik knip elk plaatje heel netjes uit.

DSC_0293

Ik leg een saté prikker op de achterkant van het plaatje. Ik plak de prikker goed vast met tape. Je kunt hier ook dikker plakband voor gebruiken.

photoboothklein

Klaar! Met deze photobooth plaatjes wordt elk kerstfeestje een groot succes! Je kunt natuurlijk ook een photobooth maken met een ander thema.

Heb jij wel eens een photobooth gemaakt? 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content