Home Blogs Eerste hulp bij een eerste date

Eerste hulp bij een eerste date

Help! Heeft jouw crush je op date gevraagd maar heb je géén idee wat jullie moeten gaan doen? Vergeet die stress en zenuwen, dit zijn mijn tips voor een eerste date!

Allereerst kun je natuurlijk bij jou of hem thuis afspreken: heel gezellig!

#1: Koop een vrolijke film, doe de kaarsjes aan, zoek de chocoladefondue-set op en kruip op de bank met dekens. De chocoladefondue zorgt ervoor dat jullie ergens mee bezig zijn en de zenuwen van de eerste date kunnen vergeten. Enne, chocola is natuurlijk altijd goed. Win-win!

#2: Fiets samen naar de supermarkt om alle ingrediënten voor hèt ultieme feestmaal te kopen. Duik vervolgens samen de keuken in om een geweldig diner voor twee te maken. Een voedselgevecht is toegestaan ;-)

Geen zin om thuis te blijven en kriebelt het avontuur?

#3: Het werkt altijd: ergens wat eten en daarna naar de film. Heerlijk cliché, maar heel gezellig! Weet je nog niet zeker of het ècht klikt? Ga dan wat drinken in plaats van uit eten. Neem wat extra tijd voor je outfit en make-up, zodat je je helemaal comfortabel voelt met je look. Dat maakt je gegarandeerd minder onzeker!

#4: Wat meer avontuur? Kleed je dan warm aan, zorg voor een picknickmand en huur een kano! Samen varen jullie naar een eilandje, waar de picknickmand uiteraard goed van pas komt: heel romantisch.

#5: En wat dacht je van schaatsen? Sinds kort zijn de schaatsbanen weer open en je crush vindt het uiteraard helemaal niet erg om je af en toe op te vangen of om je trucjes te leren.

Genoeg inspiratie dus! Hoe ziet jouw ideale eerste date eruit?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.