Home Blogs Fashion favorieten

Fashion favorieten

Eens in de zoveel maanden heb ik een aantal items die ik het liefst elke dag draag en ik probeer ze met elke outfit te combineren. Vandaag wil ik met jullie mijn fashion favorieten van de afgelopen periode delen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Op dit moment is mijn favoriete ring van Club Manhattan, hij is echt ge-wel-dig! Eerst moest ik er aan wennen wanneer ik de ring droeg, omdat ik nooit zulke opvallende ringen draag. Nu is hij een van mijn pronkstukken! Ik vind de kleuren en steentjes in de ring heel erg gaaf. Ik krijg er regelmatig complimentjes over.

Deze statement ketting is van Accessorize en ik kreeg’m van mijn schoonzusje. Ik ben er echt ontzettend blij mee en draag hem dan ook zo vaak mogelijk. Of het nou bij een chique zwart jurkje is of bij een simpele witte blouse, de ketting maakt je outfit extra glamorous.

Deze schoenen kocht ik bij H&M nadat ik ze vaak zag in de video’s van Bethany Mota. Ik vond ze haar zo leuk staan, en ze combineerde ze zo tof met haar outfits dat ik de schoenen ook graag wilde hebben. Je had de schoenen in verschillende kleuren maar deze kleur is mijn favoriet omdat ik ‘m met mijn meeste outfits kan combineren.

Dit is mijn geliefde tartan sjaal van Primark. Wat ik zo tof vind aan deze sjaal, is dat hij aan beide kanten een andere print heeft. Hierdoor kan ik ze afwisselen wat super handig is. Ik ga nog opzoek naar een donker blauwe variant. Ik ben helemaal in love!

Als katten liefhebber moest ik dit horloge hebben! Is-ie niet cute? Ik kocht het horloge bij FrouFrou’s (een winkel in Arnhem) maar je kunt hem ook op eBay kopen. Ik kocht hem in het goud, maar je hebt ook nog een zilveren variant. Eerst vond ik hem een beetje kinderlijk maar ach, het is en blijft een katten horloge!

Wat is jullie favoriet van mijn fashion favorieten?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.