Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Fashion Lifehacks: Snel een outfit uitzoeken

Een outfit uitzoeken is een kleine taak die toch erg lastig kan zijn en veel tijd kan kosten ‘s ochtends. Bekijk hier mijn 3 fashion lifehacks die ik dagelijks gebruik bij het uitzoeken van een look! 

lifehack

1. De avond ervoor

Een lifehack die ik iedere avond gebruik, is het klaarleggen van mijn outfit de avond ervoor. Als je er tijd voor hebt, probeer dan talloze kledingcombinaties de avond vooraf en kies vervolgens de leukste uit voor de volgende dag.

lifehack

2. Kies een item

Bepaal of de kern van jouw outfit zal bestaan uit een top, jumpsuit of jurk. Bouw hier de outfit omheen met schoenen en accessoires. Dit is een gemakkelijkere manier om een look uit te zoeken dan als je zou beginnen met schoenen.

lifehack

2. Handige outfit-apps

Met de app 123DressMe, digitaliseer je jouw kledingkast door foto’s te maken van de items. Vervolgens kun je met de foto’s looks samenstellen en zo jouw look opslaan voor de volgende dag of komende tijd!

4. Mijn laatste tip is om een garderobe op te bouwen die bestaat uit go-to items: een item dat met alles te combineren is. Dit is typisch zo’n item!

Wat is jouw tip om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen zijn? 🙂

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '