Home Blogs Fashionista Test: je schoenen wijder maken met ijs

Fashionista Test: je schoenen wijder maken met ijs

Ken je dat, een paar schoenen in de kast hebben staan die je nog nooit aan hebt gehad, omdat ze eigenlijk toch niet zo lekker zitten als je dacht. Dat probleem had ik dus ook, maar ik wilde de schoenen niet wegdoen. Zou ik de schoenen wijder kunnen maken met behulp van een simpel trucje? 

1
Ongeveer twee jaar geleden kocht ik dit paar neon-roze pumps. Ik vond ze in de sale, en ondanks dat ze niet zo lekker zaten bij het passen, haalde ik ze toch (omdat ze zo mooi zijn!) Typische miskoop. Eindstand, ik heb ze nog nooit aangehad. Mega zonde natuurlijk. Online las is laatst iets over het wijder maken van je schoenen met behulp van ijs. Water zet namelijk uit, waardoor je schoenen uit zullen rekken.

2
Wat je nodig hebt zijn boterhamzakjes, schoenen, water en een vriezer.

3
Vul een plastic zakje met water en plaats dit in de schoen. Gebruik niet te veel water, anders past het niet meer in je schoen.

5
Doe de waterzakjes in de schoenen en plaats deze in de vriezer. Laat het water geheel bevriezen. Ik heb de mijne een nacht lang in de vriezer laten staan.

6
En zo ziet het er na een nacht uit. Het water is ijs geworden, en dus uitgezet. Dit zorgt ervoor dat de schoen uitrekt. Merk ik ook echt verschil?

00
Yes! Zeker weten van wel! M’n schoenen zitten een stuk beter. Nu kan ik ze eindelijk een keertje dragen! Happy me!

Ook opzoek naar een paar neon-roze pumps? Die van mij zijn van Blink, maar helaas niet meer te koop. Natuurlijk ben ik opzoek gegaan naar dupes! Zie hieronder verschillende pumps, in verschillende prijscategorieën (€29,95, €79,95 en €140).  Klik op het plaatje om naar de webshop te gaan.

EV411BA07-J11@12M6611BA01-J11@12EV611B0DF-J11@4.1

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.