Home Blogs FEEL GOOD GUIDE: de laatste week

FEEL GOOD GUIDE: de laatste week

De maand is alweer bijna voorbij! Afgelopen vier weken vlogen voorbij. Benieuwd naar mijn laatste week van de Feel Good Guide? Lees dan verder! 


De laatste paar weken heb ik de Feel Good Guide uit de Fashionista Special gevolgd. Elke week volgde ik de tips van onder andere Anna Nooshin en Rens Kroes op. Het geeft net een extraatje aan je eigen (misschien al sportieve) ritme. In het begin dacht ik dat ik heel erg moeite zou hebben met de tip van Rens Kroes om elke ochtend water met citroen te drinken. Ik heb dit afgelopen vier weken elke dag gevolgd en in het begin waren de twee glazen water met citroen wat lastig, maar na een week was ik het al gewend. Vorige week sliep ik een nachtje bij een vriendin, waardoor ik ‘s ochtends geen water met citroen kon drinken (had ze niet in huis). Ik miste het gewoon! Water met citroen is heerlijk dorstlessend en zeker in de zomer een frisse start van je dag.

Tijdens mijn eerste week nam ik mezelf voor om mijn sportmomenten in te plannen. Dit is goed gelukt afgelopen vier weken! Zelfs met de enorme warmte van laatst is dit gewoon gelukt, alleen moet je soms even je sportactiviteiten aan de omstandigheden aanpassen. Zo ging ik twee weken terug heel vroeg in de ochtend hardlopen en deed ik onder de parasol in de tuin wat buik- en armoefeningen. Als het zo warm is als laatst, is het vaak fijner om oefeningen te doen waarbij je hartslag niet zo snel omhoog schiet. Ook met hoge temperaturen kun je goed trainen!

Deze laatste week volgde ik te tip van Chick Love Happiness op. Je moet soms lief zijn voor jezelf! Ik lakte mijn nagels in een nieuw zomers kleurtje en ik deed een gezichtsmaskertje op. Hier kun je een review lezen over onder andere dit maskertje! Ook deed ik mijn favoriete haarolie in mijn haar zodat het weer gezond glanst. Ook kocht ik nieuwe sportkleding voor de zomer, soms moet je jezelf even verwennen! Ben je nog op zoek naar sportkleding voor de zomer? Ik heb mijn broekje hier besteld, in de sale (yay)!

Nadat ik mijn eigen manicure avondje had gehouden, ging ik vroeg naar bed. Ik lag om 22:00 uur in bed en viel eigenlijk al snel in slaap. Dit  was de tip van Anna Nooshin, minimaal zeven tot negen uur slapen zorgt ervoor dat je minder vocht vasthoudt en dat je huid beter wordt. Ik sliep tot 07:30 uur, dus ik heb de negen uur slaap gehaald.

Een ander onderdeel van de Feel Good Kalender was om elke dag iets positiefs te benoemen. Aan het einde van de dag vulde ik vier weken lang iets in waar ik blij van werd. Dit waren kleine dingetjes zoals het zonnetje dat die dag lekker scheen, thuiskomen en begroet worden door de hond en een lief berichtje van een vriendin. Toch zijn dit dingen waar je zelf eigenlijk best wel blij van wordt, al heb je dat niet zo snel in de gaten. Vrienden en familie om je heen is zo vanzelfsprekend geworden dat het soms goed is om er even bij stil te staan hoe gelukkig je eigenlijk bent dat je deze mensen om je heen hebt!

Ik vond de Feel Good Guide heel erg leuk om te volgen! Ben je geïnspireerd geraakt door mijn verhaal? Volg dan zelf ook de Feel Good Kalender! Hier kun je ‘m downloaden.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.