Home Blogs Feel Good Guide #finalweek

Feel Good Guide #finalweek

Dit is alweer de 4e week dat ik tips uit de Feel Good Guide volg! Ben jij benieuwd hoe ik alles heb ervaren?

Pechvogel

Deze week heb ik een beetje pech gehad, ik ben met de fiets gevallen en heb zo mijn pols gebroken. De Feel Good Guide volgen ging dus wel wat moeizamer. Toch zat er toevallig een tip in die goed van pas kwam. De tip van Chicks Love Happiness houdt in: als je je vandaag rot voelt, accepteer het en sta het toe. Spreek met jezelf af dat het vandaag shit is en dat je er morgen vol frisse moed tegenaan gaat.

Het was zaterdagmiddag en ik was onderweg met m’n vriend om inkopen te doen voor onze vakantie in Frankrijk. We wilden maandag al richting het zuiden gaan. Zaterdag ben ik gevallen toen we onderweg waren naar de winkels. 3 uur heb ik bij het ziekenhuis gezeten waar ook mijn grote schaafwonden werden schoongemaakt. Dat was echt een rotdag! Ik vond het vooral zo vervelend omdat we al 2 dagen later naar Frankrijk zouden gaan.

Knop omdraaien

Zaterdag was ik nog een beetje negatief. Ik had pijn, voelde mij lomp en kon alleen nog denken aan dingen die ik op dat moment niet meer kon doen: niet zwemmen, niet tennissen, geen sport, niet koken en niet autorijden.

Zondag heb ik de knop omgezet en waren mijn gedachtes al veel positiever: lekker met z’n tweeën op vakantie, lekker weer, pootjebaden kan gewoon en mooie steden bezoeken!

Beauty sleep

De tip van Anna Nooshin is dat je voldoende moet slapen, minimaal 7 uur tot maximaal 9 uur. Ik heb al meer dan een maand vakantie en uitslapen dat lukt wel! Soms zelfs meer dan 9 uur haha. Maar afgelopen dagen heb ik maar 8 uur per nacht geslapen. Wel lekker, je haalt veel meer uit je dag en bent ook fitter.

BFFF

#FITGIRLCODE geeft als tip om een BFFF (Best Fit Friend Forever) te zoeken. Samen sporten werkt motiverend! Tenzij je met iemand gaat sporten die er eigenlijk geen zin in heeft. Zorg dus dat je iemand vind die niet snel afhaakt. Ik vind samen sporten echt super leuk!


Verwennerij

Chicks Love Happiness gaf nog een tweede tip: wees lief voor jezelf! Ik ben zeker lief voor mezelf geweest afgelopen week. Veel leuke dingen gedaan en veel geshopt (zie beauty producten). Altijd leuk om jezelf te verwennen.

Ik heb 4 weken lang elke dag  iets positiefs opgenoemd. Dat was zeker niet altijd even makkelijk, maar het is me wel gelukt. Er waren dagen dat ik echt hele kleine dingetjes opnoemde.  Maar toch gaf het een positief effect op m’n gedachtengangen. Ik heb genoten om elke dag iets positiefs op te noemen en ik ga er zeker mee door na deze laatste week van de gids.

Ik heb 4 weken allerlei health tips opgevolgd, en dat is me super bevallen! Ik vind het belangrijk om gezond te leven, en deze tips hielpen mij goed op weg. Bedankt Feel Good Guide!

Heb jij ook tips uit de Feel Good Guide toegepast?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.