Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

FEEL GOOD GUIDE: #smoothietime

Een smoothie is zó lekker, simpel en verfrissend! Je kunt met talloze fruit en groentesoorten smoothies maken. Ik maak een super-smooth smoothie van avocado en mango... Proost! 

Wat heb je nodig? DSC_0820

  • Een halve avocado
  • Een halve mango
  • Optimel kokos drink of kokoswater
  • Kokos snippers (optioneel)


DSC_0822

DSC_0827

Doe de mango en avocado stukjes bij elkaar in de blender en blend het goed door elkaar tot je een dikke massa krijgt. Het lijkt een beetje op guacamole, maar wanneer je stiekem proeft heb je dit direct uit je hoofd.  DSC_0828

Om de dikke massa te verdunnen gebruik ik Optimel Kokos drink. Je kunt hier ook normale melk of kokoswater voor gebruiken, wat jij zelf lekker vindt. Door de Optimel drink wordt de textuur van de smoothie nog romiger dan het al was, want de avocado en mango zorgen voor een zijdezacht mengsel.

DSC_0829 DSC_0830

Als laatste doe ik nog wat kokossnippers op de smoothie, dit zorgt er wel voor dat je wat stukjes in je drankje krijgt. Als je dit niet zo lekker vindt, zou ik het weglaten. smoothie1

En wat is-ie lekker! Serieus, dit is de lekkerste smoothie die ik misschien wel ooit heb geproefd. De smoothie is superzacht en wanneer je hem koud drinkt is het net een milkshake. Ik dronk deze smoothie voordat ik ging sporten, het zorgt voor veel energie en ligt niet zwaar op de maag. Je kunt hem ook drinken als ontbijt of lunch.

Ik ben nu ook fan geworden van avocado. Het is ontzettend lekker en ook nog eens supergezond. Wil je meer recepten lezen waar avocado inzit? Kijk dan even op deze pagina!

Meer tips? De 100 pagina’s tellende Fashionista Feel Good Guide vol inspiratie voor een happy & healthy lifestyle ligt nu in de winkel.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '