Home Blogs Geblondeerd haar onderhouden producten

Geblondeerd haar onderhouden producten

Bij geblondeerd haar komt meer kijken dan ik had gedacht. Zo krijgt het bijvoorbeeld weer snel een oranje of gele gloed als je niet oppast met de haar producten die je gebruikt. Een soortgelijk probleem heeft co-Angel Xenia ook, haar test vind ik hier. Ik laat jou de producten zien die ik zelf gebruik, die een positieve invloed hebben op geblondeerd haar!

Nadat mijn haar gebleekt en naar een astint geverfd was, vond ik mijn haar nog niet licht genoeg. Niet zo licht als ik verwachtte. Een vriendin van mij had precies hetzelfde en raadde mij de Sheer Blonde shampoo aan van John Frieda. Na één wasbeurt werd mijn haar inderdaad lichter en na drie wasbeurten had ik al het gewenste resultaat: lichter haar. Het product ruikt lekker maar maakt het haar wel stugger, zoals bij de meeste producten voor blond haar. Persoonlijk vind ik dit niet zo erg omdat ik krullend haar heb. Let op: deze shampoo werkt alleen op geblondeerd/blond haar en niet op bijvoorbeeld lichtbruin haar.

Het product dat ik gebruik om geel of oranje haar weg te krijgen, is deze Color Freeze zilvershampoo van Schwarzkopf. Deze zilvershampoo is echter niet te koop bij de gewone drogist. Je zou er op moeten googlen om hem online te kunnen kopen. Of ik het een aanrader vind? Zeker. Na één keer de zilvershampoo een half uur in mijn haar gehad te hebben, trok hij alle geeltinten uit mijn haar. Na vijf minuten merk ik bij zilvershampoo’s geen resultaat.

Wat zijn jouw favoriete producten voor blond haar?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.