Home Blogs Get Organized: Mijn Kikki.K planner

Get Organized: Mijn Kikki.K planner

De Kikki.K planners: Amerikaanse YouTubers zijn er niet over uit te praten. Ik was super benieuwd naar deze handige planner en kocht ‘m bij het Australische merk. Sinds ik ‘m binnen heb is het mijn favoriete planner!

Planners voor een redelijke prijs zijn verbazend slecht te vinden in Nederland. Gelukkig kwam ik door Amerikaanse YouTubers bij het Australische stationary merk Kikki.K dat onder andere planners en notitieboekjes verkoopt. Erg voordelig zijn de planners niet, tenzij je ‘m in de uitverkoop spot. Met de verzendkosten zit het wel goed: bij je eerste order  betaal je geen kosten voor de verzending vanuit Australië. Bovendien zijn de planners van echt leder!

In de planner zitten standaard 3 “dividers”: voor al je adressen, een wekelijks overzicht en een maandelijks overzicht. Ook is de planner gevuld. Dat wil zeggen dat de datums er al in staan en dat je de vulling niet apart hoeft te kopen. Achter in zit ook standaard een notitieblokje.

Washi-tape is perfect voor het decoreren van je planner! Deze super leuke washi tapes kocht ik bij Action (!) voor maar € 0,79 per pak van 3 á 4 washi tapes.

Om de binnenkant van mijn planner wat kleuriger te maken – naast alle pasteltinten – plak ik een strook washi tape aan de zijkant van een bladzijde. Het is ook leuk om eerst een stuk washi tape te plakken en daarop een speciaal evenement of een afspraak op te schrijven.

Zo’n schattige planner is een ontzettend leuke manier om geordend te blijven. Vergeet nooit meer huiswerk of belangrijke afspraken. En het beste is nog, dat je ‘m volgend jaar niet weg hoeft te gooien: je kan de binnenkant namelijk dan gewoon vervangen met een 2016 kalender.

Shop hier andere leuke kantoorartikelen om georganiseerd te blijven:

Hoe blijf jij georganiseerd?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.