Home Blogs How To Style: Oudroze Bomberjack

How To Style: Oudroze Bomberjack

Bomberjacks zijn een hot item onder de Fashionista’s. Vooral de groene varianten zie je regelmatig voorbijkomen. Ze zijn er inmiddels in véél meer kleurtjes, des te leuker om te combineren. Ik zag deze roze bomberjack en werd direct verliefd! Check in dit artikel hoe ik ‘m draag. 

Dit seizoen – en ook in het voorjaar – zul je veel roze tinten zien. Toen ik de bomberjack hierboven in deze oudroze kleur zag, kon ik hem dan ook niet laten hangen! Bomberjacks zijn stoer en casual tegelijk. Omdat veel mensen al de “standaard” groene variant dragen, was ik niet helemaal weg van de trend. Maar ze zijn er nu dus in veel meer kleuren!

Ik draag het jack losjes over mijn schouders heen. Onder het jack heb ik een shirt met v-hals aan, maar je kunt ook makkelijk een ronde hals aandoen onder een bomberjack. De oudroze kleur vind ik goed passen bij een grauwe kleur, dus draag ik een grijze top met deze suède grijze joggers van Forever 21. De suéde stof geeft samen met de gladde stof van de bomberjack, structuur aan de look.

Ik maak de look af met deze zwarte booties. Die zijn bijna altijd goed ;)

Wat vind jij van de bomberjack trend?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.